Missing People: Lisa var vores største eftersøgning nogensinde

Over 3000 mennesker deltog i eftersøgningen af den 17-årige svenske teenagepige, Lisa Holm, der blev fundet dræbt fredag aften

Svenske Lisa Holm forsvundet. Politiet fandt en sag for Lisas mobiltelefon i nærheden af arbejdspladsen. (ANDERS YLANDER/EXPRESSEN)
Svenske Lisa Holm forsvundet. Politiet fandt en sag for Lisas mobiltelefon i nærheden af arbejdspladsen. (ANDERS YLANDER/EXPRESSEN)

SVERIGE (Ekstra Bladet): Efter fem dages eftersøgning har det svenske politi fundet liget af den svenske teenagepige Lisa Holm, der har været eftersøgt i fem dage.

- Det er en kæmpe tragedie, siger Kenneth Söderholm fra Missing People til Ekstra Bladet.

Organisationen Missing People koordinerer, organiserer og gennemfører eftersøgninger af personer som er forsvundet, i samarbejde med pårørende og myndigheder.

- Vi har hele tiden været forberedt på, at denne situation kunne opstå. Vi står klar med krisehjælp til dem der har hjulpet os. Det er virkelig forfærdeligt, siger Söderholm.

Se interview med Helena Trollöng, politiets talskvinde, her.

Politiet mener, at de har fundet liget af den forsvundne Lisa Holm. (Politifoto) Krimi Forældre bekræfter: Det er Lisa, som er fundet død

I forbindelse med eftersøgningen af den 17-årige Lisa Holm, der blev fundet død fredag aften, var over 3000 mennesker involveret i eftersøgningsarbejdet. Det er over dobbelt så mange, som den hidtidige rekord.

- Vi har oplevet et fantastisk engagement fra befolkningen, siger Söderholm, der videre forklarede, at flere af Lisas familiemedlemmer deltog i eftersøgningen.

Det var efter et fund, som Kenneth Söderholm ikke vil specificere, at politiet begyndte af afspærre det specifikke område, hvor Lisa senere blev fundet.

Svenske Lisa Holm har været forsvundet i fem døgn. (Politifoto) Krimi Svensk politi: Vi mener, vi har fundet Lisa

Lisa Holm havde været forsvundet i fem døgn, efter at hun havde været på arbejde på en café i Blomberg, nær Lidköping. Hendes knallert og andre ejendele blev siden fundet forskellige steder. Politiets teknikere har arbejdet hele natten, men der er endnu ingen oplysninger om, hvordan pigen er død og præcis, hvor hun blev fundet.

Den vagthavende anklager har anholdt tre mistænkte i sagen.

Krimi Lisa-sagen: Tre personer pågrebet

1 af 2 Over 3000 mennesker var ude og lede efter Lisa Holm. (Politifoto)
2 af 2 Svenske Lisa Holm forsvundet. Politiet fandt en sag for Lisas mobiltelefon i nærheden af arbejdspladsen. (ANDERS YLANDER/EXPRESSEN)