Mistænkt mand anholdt for noget helt andet

I forbindelse med efterforskning af en våbensag opdagede politiet, at 22-årig mand truede en 35-årig kvinde

I forbindelse med efterforskningen af en sag om våben har Københavns Politi aflyttet en 22-årig mands mobiltelefon. Aflytningen har nu ført til, at manden er anholdt og sigtet for noget helt andet.

Det oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi.

Under aflytningen blev det nemlig klart for politiet, at manden truede en 35-årig kvinde, som han har et forhold til, med bank.

- Vi aflytter hans telefon, og i den forbindelse kan vi høre, at han gentagne gange truer hende med bank. Natten mellem fredag og lørdag banker han hende så.

- Bagefter truer han hende over telefonen med bank, hvis hun anmelder overfaldet, og det hører vi, siger Steffen Th. Steffensen.

Derfor rykkede Københavns Politis Task Force Pusher Street, som stod for telefonaflytningen, ud og anholdt den 22-årige tirsdag.

Ifølge politikommissæren vil kvinden ikke anmelde overfaldet. Derfor har politiet selv valgt at anmelde ham for vold.

Onsdag er han blevet fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for trusler og for vold efter straffelovens paragraf 244.

Ifølge Steffen Th. Steffensen har den 22-årig tævet kvinden med knytnæver, så hun har fået et blåt øje og blå mærker på kroppen.

Den 22-årige er ifølge politiet medlem af en bandegruppering.

/ritzau/