Mistede fire børn og mand i dødsbrand: Læs familiernes hjerteskærende takke-brev

To mødre mistede deres aller dyrebareste, da fire børn og en voksen mand mistede livet i en voldsom brand i Nakskov fredag d. 30 januar. Nu sender de efterladte et rørende takkebrev

Familierne takker blandt andet folk for de mange blomster, der allerede dagen efter den voldsomme brand blev lagt foran huset (Foto: Per Rasmussen)
Familierne takker blandt andet folk for de mange blomster, der allerede dagen efter den voldsomme brand blev lagt foran huset (Foto: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Fredag d. 30 januar 2015 vil for altid blive huske af Heidi Kristiansen, Lars Lüneborg og Sandra Jul Jensen, der tilsammen mistede fire børn og en ægte mand i den voldsomme brand, der blev antændt af et olielys i entreen.

I dagene efter branden var der fakkeloptog i Nakskov til minde om ofrene

Familierne har siden oplevet massiv støtte fra nær og fjern, og det har nu fået dem til at gå ud med et fælles takkebrev for hjælpen man har modtaget i den svære tid.

Kirstens børnebørn døde i brand og datter hængte sig: Mistede alt på 14 måneder

'Vi vil gerne have lov til at udtrykke vores dybeste tak i denne kæmpe sorg, der er faldet hen over os som en tung dyne. Vi er meget overvældede over den store hjertevarme og sammenhold, som folk har vist os fra nær og fjern', indleder de efterladte i et brev til medlemmerne i Facebook-gruppen Indsamling, til de efterladte, efter den tragiske brand i nakskov.

Til og med i dag har gruppen samlet penge ind til at dække udgifterne i forbindelse med begravelse og genhusning af Lars Lüneborg, hvis hus var centrum for den tragiske brand og totalt udbrændte.

Se de rørende billeder: Mor gik forrest i stort fakkeloptog

'Der findes ikke ord, der kan udtrykke hvor stort et tab der er for alle de familier, der er blevet ramt af det her. Ej heller den rute, vi skal tage for at komme hen på den anden side, hvor vi kan smile igen', fortsætter brevet.

Ved branden omkom Thomas Sørensen og hans to mindste børn, Casper på fire og Freja på otte. De tre var på besøg hos i Lars Lüneborgs hus på Mosevej i Nakskov, da branden brød ud i entreen i den lille muremester villa.

Dødsbrand i Nakskov: Derfor er politiet tavse om olie-lys

I huset befandt også Lars Lüneborgs to børn fem-årige Tobias og otte-årige Viktor, også disse to unge drenge mistede livet i flammerne. Eneste overlevende, der var tilstede i huset, var Lars Lüneborg, der forgæves forsøgte at redde de fem indespærrede og efterfølgende måtte behandles for skader forårsaget af branden.

'Men det har været fantastisk at se alt den hjertevarme. Alle de lys, der er blevet tændt. Alle de mange blomster, der lå i kirken eller kom hjem til os eller som blev langt på Mosevej.'

Nakskov-tragedien: Støtte vælter ind fra hele verden

Desuden takker familierne for de mange penge, der er strømmet ind for nær og fjern, til trods for, at de langt fra kan fjerne smerten for tabet.

'Alle de penge, der er blevet samlet ind, møbler og ting og sager, til Lars så han kan få sig et nyt hjem. Men for pokker det bliver svært, for Thomas, Freje, Casper, Tobias og Viktor vil blive et kæmpe savn', slutter brevet der er afsendt i fællesskab af Lars Lüneborg, Sandra Jul Jensen og Heidi Kristiansen.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.