Mistede herredømmet: Kørte over fortov og ind i butik

En bilist fik formentlig et ildebefindede, da han kørte ind i facaden på en takeway-butik

Bilen kørte over fortovet og ind i butiksfacaden (Video: Kenneth Meyer)

En bilist fik formentlig et ildebefindende og mistede herredømmet over sin bil, da han kørte her til eftermiddag ind i facaden på takeaway-butikken The Kitchen på den befærdede Jægersborg Allé i Charlottenlund.

- Patruljen har været fremme og vurderer, at der muligvis er tale om et ildebefindende, der gør at føreren mister herredømmet og har påkørt butikken. Så det bliver umiddelbart en forsikringssag mellem butikkens ejer og bilens fører, siger Dan Houtved, vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Stefan Nielsen er souschef i butikken og var til stede sammen med en anden, da bilen kom bragende omkring kl. 14.30.

- Vi stod med ryggen til. Og så var der et stort brag. Når man står med ryggen til, bliver man lidt forskrækket, siger han nøgternt.

Ekstra Bladets fotograf på stedet fortæller, at bilen, en Berlingo, er kørt over fortovet ved et busstoppested og ind i facaden. Dørkarmen er smadret, og ruden er splintet.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Ruden til butikken er smadret, og bilen kørte ind i butikkens dør. Bilen holdt i vejen for butikkens fordør, så de to i butikken ikke kunne komme ud den vej.  Men Stefan Nielsen fortæller, at der var masser af mennesker uden for, der kunne hjælpe chaufføren og ringe efter hjælp.

Butikken må nu holde lukket, mens skaderne udbedres.

Opdatering 19.13: Efter ulykken er The Kitchen blevet kimet ned af urolige kunder, der frygter for nytårsmenuen. Virksomheden oplyser, at den trods skaderne leverer menuerne som aftalt i morgen.

Bilen kørte over fortovet og ind i butiksfacaden. Foto: Kenneth Meyer
Bilen kørte over fortovet og ind i butiksfacaden. Foto: Kenneth Meyer