Model fuppet: Dansk sexkrænker filmede mig

En 25-årig dansker filmede krænkelser, siger maltesisk model

Den 25-årige dansker lånte lokaler på et hospital ved at bruge et falsk dansk læge-ID. (Privatfoto)
Den 25-årige dansker lånte lokaler på et hospital ved at bruge et falsk dansk læge-ID. (Privatfoto)

En 25-årig dansker, der i sidste uge blev dømt og landsforvist på Malta, har muligvis filmet krænkelser af en maltesisk model. Det siger modellen til lokalavisen Times of Malta.

Men lokalpolitiet 'ignorerede' mistanken om, at der skulle være filmet, og var tilbageholdende i forhold til at undersøge den 25-årige danskers bærbare computer og mobiltelefon, siger modellen ifølge avisen.

Modellen blev sammen med to andre fuppet til at smide tøjet foran den 25-årige dansker, der udgav sig for at være læge.

'Sådan er reglerne i EU'
Den 25-årige dansker kontaktede 12. januar modellerne og fortalte dem, at han skulle bruge dem til en fotosession i forbindelse med en hjemmeside til sit nye redningsfirma. Billederne skulle blandt andet tages i helikoptere, både og på vandski.

Men før modellerne kunne bruges, skulle de af forsikringsmæssige årsager gennemgå en lægeundersøgelse, forklarede den 25-årige dansker. Og det var slet ikke noget problem, for den 25-årige dansker var nemlig også læge, sagde han.

Under ’undersøgelserne’ befamlede han pigernes blottede bryster.

- Hvis ikke du vil undersøges inden under din BH, så bliver jeg nødt til at finde en anden, fordi sådan er reglerne i EU, sagde den 25-årige dansker ifølge modellen.

Efterfølgende gav han modellerne en falsk lægeerklæring, hvor han rådede pigerne til at finde en kæreste, som kunne massere dem hver aften.

Det gjorde modellerne mistænksomme, og de meldte ham derfor til politiet. I sidste uge fik han så en dom på to års udvisning og en bøde på omkring 17.000 kroner.

PRIVATFOTO Krimi Falsk dansk læge udvist: Snød tøjet af modeller

Udvist fra Norge
Men den 25-årige dansker slap for let, lyder anklagerne i Times of Malta. Politiet var nemlig ikke klar over, at den 25-årige dansker er tidligere dømt for lignende fupnumre i blandt andet Danmark og Norge.

Den 25-årige dansker, der også er kendt som 'stetoskopmanden,' blev i 2013 idømt tre måneders fængsel i Danmark, fordi han havde befølt en række unge piger.

Han er også blevet udvist fra Norge for bestandigt efter at have udgivet sig for at være læge. Her lokkede han tøjet af en kvinde og 'undersøgte' hende med et stetoskop. I samme sag kom det frem, at den 25-årige dansker havde sendt slibrige beskeder til norske teenagepiger på Facebook. Her lokkede han angiveligt pigerne med en ansættelse hos energidrikselskabet Monster.