Mødte spritbilist sekunder inden ulykke: Han fløj afsted

19-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør efter påkørslen af en 13-årig pige

Spritbilistens bil vidner om et hårdt sammenstød (video: Local Eyes)

Overværede du ulykken, eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Den tragiske ulykke, der har efterladt en 13-årig pige hårdt kvæstet, skete formentlig på grund af en blanding af alkohol og alt for høj fart.

I hvert fald fortæller et vidne til Ekstra Bladet, at hun kort før ulykken mødte bilisten, som kom susende hen af Korsager Allé.

Se mere video på localeyes.dk

- Han kørte i hvert fald over 60 km/t på en villavej, hvor man maksimalt må køre 30, fortæller Patricia Jobda, som kom kørende i den modsatte retning.

Slingrede og fløj afsted
- Der var noget vejarbejde, som han slingrende rundt om, og så fløj han afsted. Jeg måtte køre ind til siden, tilføjer kvinden, som dog ikke overværede selve ulykken, der skete få hundrede meter længere henne ad gaden.

Spritbilistens bil vidner om et hårdt sammenstød. (Foto: Linda Johansen) Krimi TV: Her blev 13-årig torpederet af spritbilist

- Jeg drejede ind til børnehaven, hvor jeg skulle aflevere min søn, og da jeg kom ud 10-15 minutter senere, var der ambulancer, siger Patricia Jobda.

I  mellemtiden ramte bilisten ifølge politiet en 13-årig pige, der kom gående på fortorvet. Hendes tilstand er kritisk, lyder seneste melding fra hospitalet.

Patricia Jobda fortæller videre, at en af hendes kolleger overværede selve ulykken, som skete kort før klokken 8, på vej til arbejde og er meget chokeret.

Krimi Stangberuset bilist anholdt: 13-årig pige kvæstet

Vil have spritbilist fængslet
Politiet vil gå efter at få fængslet den 19-årig mand, en promille på over 2,0 og muligvis også stoffer i blodet. Det fortæller vagtchef Jens Kristiansen, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Grundlovsforhøret har fundet sted, men da manden er indlagt til observation på hospitalet, skete det in absenthia - altså uden at han selv var til stede.

Det har endnu ikke været muligt at få et svar på, hvad udfaldet af grundlovsforhøret blev.

Overværede du ulykken, eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

1 af 2 Her skete ulykken, som har efterladt en 13-årig pige hårdt kvæstet. (Foto: Linda Johansen)
2 af 2 Spritbilistens bil vidner om et hårdt sammenstød. (Foto: Linda Johansen)