Annonce:
Annonce:

Mor bestilte billeder af død datter: Så opdagede fotograf dyster hemmelighed

En fotograf fik så ondt af en sørgende mor, at hun ville arbejde gratis for hende. Men alt var ikke som man skulle tro

En mor bestilte en række mindebilleder af sig selv og sin afdøde datter. Nu har fotografen i dén grad fortrudt, at hun lod sig involvere. (Modelfoto: Colourbox)
En mor bestilte en række mindebilleder af sig selv og sin afdøde datter. Nu har fotografen i dén grad fortrudt, at hun lod sig involvere. (Modelfoto: Colourbox)
Annonce:
Følg Krimi

Da en mor ringede til den Pennsylvania-baserede fotograf Sunny Jo og bad hende om at udføre et stykke arbejde, sprang fotografen straks til.

Sunny Jo har specialiseret sig i at photoshoppe afdøde familiemedlemmer ind i familieportrætter, og moren, der ringede, fortalte, at hun netop havde mistet sin datter, der var blevet kvalt, da hun spiste en banan.

- Jeg fik så ondt af den sørgende mor, at jeg besluttede mig for at gøre arbejdet til en værdi af 500 dollars (3271 danske kroner, red.) gratis på grund af situationen, siger Sunny Jo til North Carolina News.

Resultatet blev en række billeder af moren og en spøgelses-lignende udgave af hendes 2-årige afdøde datter Macy Grace på en kirkegård.

Annonce:

Men snart væltede det ind med hadebeskeder til den gavmilde fotograf. For kort efter bestillingen af billederne, kom det frem, at historien om den lille piges død langt fra var, som hun havde fået fortalt.

Macy Grace blev hasteindlagt på hospitalet 2. december 2015. Ifølge politirapporter var den kun to år gamle pige bevidstløs, og havde sår og blå mærker overalt på kroppen. Hun døde to dage efter sin indlæggelse af sine massive kvæstelser, skriver The Fayetteville Observer.

Barnets 23-årige mor, Jeanie Kassandra Ditty, en amerikansk soldat, er efter sin datters død blevet sigtet for mordet på sin datter, sammen med sin 32-årige kæreste Zachary Earl Keefer.

Annonce:

Den unge mors egen forklaring til politiet lød, at hun ringede til kæresten, som er paramediciner, den 2. december, fordi hun ville have ham til at tjekke op på datteren, der ikke havde det så godt. Han vurderede ifølge moren, at Mary Grace havde det fint, men efter et stykke tid hørte de en besynderlig lyd fra den 2-årige pige, og mente, at hun måske var ved at blive kvalt i sit eget opkast. Derfor ringede hun til alarmcentralen og fik pigen indlagt.

Men efterforskningen har altså senere vist, at Mary Grace døde som følge af grov mishandling, og hendes to forældre er nu blevet sigtet i sagen.

En sag, som fotograf Sunny Jo er meget ked af at være blevet involveret i.

- Jeg fandt ud af, at hun skulle bruge billederne til at lyve for offentligheden. For at dække over, hvad hun har gjort, så hun kan ligne en sørgende mor, siger Sunny Jo til North Carolina News.

I november fik den kun to år gamle Lily også en voldsom afslutning på livet. Hendes mor valgte at dele det sidste billede, der blev taget af den lille pige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: