Annonce:
Annonce:

Mor døde i alvorlig ulykke: To børn overlevede i bilen i fire dage

Den alvorlige ulykke skete 17. august, da den 25-årige mor mistede kontrollen over bilen og røg ned i en dyb kløft i et skovområde

Her ses 3-årige Kylen på to forskellige billeder. (foto: Politiet)
Her ses 3-årige Kylen på to forskellige billeder. (foto: Politiet)
Annonce:
Følg Krimi

En kun treårig dreng og hans etårige lillebror, der sad spændt fast i et barnesæde, overlevede fire varme og hårde dage i en bil, efter deres 25-årige mor Lisa Holliman angiveligt fredag 17. august mistede kontrollen over bilen og røg ned i den dyb kløft i et skovområde i staten Arkansas i USA. Moren, der i øvrigt var gravid, døde ved den alvorlige bilulykke. Hun blev fundet død tre meter fra bilen. Lisa Holliman er angiveligt blevet slynget ud af bilen i forbindelse med det voldsomme trafikuheld.

Det skriver flere medier heriblandt CNN, New York Times og NBC

Annonce:

Den treårige dreng Kylen og hans etårige lillebror blev fundet i mandag 20. august, efter det var lykkedes Kylen at kravle ud af bilens soltag. Bilen var i øvrigt væltet om på siden. Det fortæller Nathan Greeley fra politiet i Quachita County. Han fortæller i øvrigt, at myndighederne ikke var helt sikre på, hvornår ulykken fandt sted. Men at det højst sandsynligt var på et tidspunkt i løbet af fredagen i sidste uge.

Treårig kravlede op af skrænten
Liget af moren Lisa Holliman blev fundet et par meter fra bilen, og hendes far James Holliman har til det lokale medie KARK fortalt, at Kylen forsøgte at vække sin mor, da han var kravlet ud af bilen efter fire dage. Han var ophedet, udmattet og havde rifter på hele kroppen, da han efterfølgende kravlede op af skrænten og ud på Highway 24 nær byen Camden, der ligger cirka 136 kilometer fra storbyen Little Rock.

En bilist på hovedvejen fik øje på den lille Kylen og kørte ham straks til politiet i Quachita County.

For politiet var det selvfølgelig lidt af en gåde, hvem den lille Kylen var. På det tidspunkt anede ingen nemlig noget om biluheldet, fordi bilen var røget i en dyb kløft og var havnet et sted, hvor man ikke kunne se den oppe fra hovedvejen.

Annonce:

Efterlyste drengens familie på facebook
Politiet dog derfor billeder af Kylen, som de lagde ud på politiets Facebook-side for at efterlyse folk, der eventuelt kunne identificere den lille dreng. På den måde fik de hurtigt kontakt til Kylens familiemedlemmer, der oplyste, at de ikke havde hørt fra Kylens mor Lisa Holliman i adskillige dage.

Politiet besluttede at lave en eftersøgning i området, hvor Kylen blev fundet, og kort efter fandt de i kløften frem til den smadrede bil, en Chevrolet Impala. Her fandt de liget af Lisa Holliman. Og inde i bilen fandt de Kylens etårige lillebror, der sad fastspændt i barnesædet, men stadig var i live, selv om han var stærkt dehydreret.

Fandt babyen i barnesædet
Kriminalassitent Greeley har til medierne fortalt følgende:

- Den lille baby var i live og opmærksom, og han så ud til at være glad for, at der pludselig var menneskelig aktivitet. Jeg fik bare stor lyst til at holde ham og aldrig slippe ham, fortæller Greeley, der selv er familiefar.

Da de to børns bedstefar James Holliman mødte op hos politiet for at hente sine børnebørn, fortalte han politiet, at hans nu døde datter Lisa i øvrigt havde været gravid.

Annonce:

- Vi har mistet to, fortalte James Holliman til det lokale medie KARK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: