Mor efter døds-brand: Jeg har tænkt som en sindssyg

Heidi Kristiansen er lettet over, at hun endelig har fået svar på, hvordan hendes to børn mistede livet i branden i Nakskov i fredags

Huset på Mosevej i Nakskov dagen derpå
Følg Krimi

Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi har nu offentliggjort årsagen til, at fire børn - mellem fire og otte år - og en voksen mand mistede livet i en tragisk brand på Mosevej i Nakskov i fredags.

Heidi Kristiansen var mor til to af de omkomne, Viktor på otte år og Tobias på fire. Hun  er stadig tynget af sorg, men er lettet over, at hun nu endelig seks dage efter ulykken har fået nogle svar.

Derfor omkom fem i døds-brand

- Politiet ringede til mig i formiddags og fortalte det. Det er rart endelig at få en afklaring. Der har været så mange spekulationer om hvordan og hvorfor, skriver Heidi Kristiansen til Ekstra Bladet og forklarer, at det har været ekstremt hårdt at gå med uvisheden i kroppen.

- Det har helt klart givet en anden ro endelig at få svar.  Selvfølgelig jeg har tænkt som en sindssyg. Jeg ringede selv til politiet i går, men der var de ikke færdige med deres undersøgelser.

Satte ild til tøj


Ifølge Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi opstod branden i forbindelse med to olielys, der var tændt og placeret på et møbel i entreen umiddelbart ved siden af trappen til ejendommens første sal.

Mistede to børn i dødsbrand: 'Lars er ramt af skyldfølelse'

Her er politiets teori, at lysene har antændt noget brændbart materiale. Branden har så udviklet sig meget hurtigt og blandt andet sat ild til tøj i entreen.

Dagen efter branden var flere forbi for at kondolere

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.