Mor efterlod sin 2-årige datter i bil for at hente penge: Så indtraf tragedien

2-årig pige døde da bil kørte ned i en flod: Moren var lige gået ind for at hente penge

Den lille 2-årige Kiara sidder her med sin mor. (Foto: Privatfoto/Facebook)
Den lille 2-årige Kiara sidder her med sin mor. (Foto: Privatfoto/Facebook)

En kun 2-årig piges dødsfald har skabt store overskrifter i de britiske medier. Den lille pige blev i går reddet af redningsfolk og politifolk fra bagsædet af en bil, der var kørt ned i floden Teifi ved byen Cardigan i Wales. Pigen, der stadigvæk var i live efter to timer i vandet, blev fløjet direkte til Universitets Hospitalet i Wales, hvor hun efterfølgende blev erklæret død.

Det skriver flere britiske medier heriblandt BBC og Metro.

Allerede mandag eftermiddag meldte flere opslag på facebook, at en sølvfarvet Mini var blevet stjålet med en lille pige siddende på bagsædet af bilen. Hendes far Jet Moore har dog selv senere på sin facebook forklaret, hvad der egentlig skete i forbindelse med hans datters tragiske død.

(artiklen fortsætter efter billedet)

Jet Moore har lagt flere opslag ud på facebook i forbindelse med sin datters død. Og i et af dem forklarer han, at bilen kørte ned i floden, da lille Kiaras mor skulle ind og hente penge på sin arbejdsplads. Den lille Kiara sad på bagsædet af bilen, mens moren kortvarigt var væk.

- De sad i bilen for at køre hjem. Min kone kom til at sætte sig på et hævekort, der gik i stykker og havde derfor brug for lidt penge. Hun gik derfor tilbage til sit kontor kortvarigt for at hente lidt penge, forklarer Jet Moore og tilføjer, at bilen var væk, da hun kom tilbage.

 Ifølge Jet Moore havde hans kone kigget ned mod floden, men hun havde her ikke set nogen bil. Hun havde derfor troet, at bilen var blevet stjålet med hendes egen datter siddende på bagsædet.

- Politiet fandt senere bilen i floden, og de gjorde alt for at redde min datter og kastede sig i vandet, hvor de fik hende ud af bilen. De forsøgte efterfølgende at genoplive hende, men forgæves. Alle har gjort deres bedste.

Fra politiet i Cardigan oplyses det, at de klokken ca. 03.30 mandag eftermiddag fik et opkaldt omkring en efterlyst bil af mærket Mini, der var blevet stjålet ud for Scout Hall i Cardigan. Stedet ligger meget tæt på flodbredden. Politiet fandt ikke bilen, da de i første omgang ledte efter den i floden. Men da de forsøgte anden gang, fandt de den.

Den ledende politibetjent Darren Davies har forklaret, at flere politibetjente udviste stort mod ved at kaste sig ned i vandet for at redde Kiara Moore.  Den lille pige blev hevet varsomt ud af bilen og senere fløjet til Universitets Hospitalet i Cardiff med en helikopter. Senere offentliggjorde politiet, at Kiara var erklæret død.

Min datter levede et godt liv
Efter dødsfaldet skrev Jet Moore følgende på sin facebook:

- Tak til alle for den enorme støtte. Det betyder alt i verden. Min datter var en utrolig glad ung lille pige, som har levet et eventyrligt og sjovt liv. Og hun har måske prøvet mere end de fleste. Hun har været på skitur to gange. Hun stod også selv på ski. Hun har paddle-surfet på 'Great Glen' i Skotland og på 'The Wye'. Hun har leget på alle strande, vi kom i nærheden af. Hun havde en kærlig familie og gjorde os alle så lykkelige.

- Hun ønskede altid at vi kaldte hende 'Rar Rar', der blev vores kælenavn til hende. Vi elsker hende så meget, forklarede Jet Moore, der er chef for et outdoor aktivitetscenter, der ligger tæt ved det sted, hvor hans datter blev fundet død.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.