Annonce:
Annonce:

Mor idømt livstid: Hjalp kæreste med at voldtage datter

En 37-årig mor er blevet idømt livstid for at holde sin egen datter, mens kæresten voldtog hende

Kæresteparret, der samarbejdede om at voldtage den 12-årige pige, blev idømt henholdsvis livstid og to gange livstid (Politifoto).
Kæresteparret, der samarbejdede om at voldtage den 12-årige pige, blev idømt henholdsvis livstid og to gange livstid (Politifoto).
Annonce:
Følg Krimi

En 37-årig mor er i Ohio, USA, blevet idømt livstid for at deltage i voldtægten af sin egen 12-årige datter. Ifølge dommen hjalp kvinden - Jeannie Mae Carpenter - med at holde datteren, da hendes 32-årige kæreste James John Kirksey voldtog hende.

Han blev samtidig idømt to gange livstid.

Det skriver WTRF.

Registreret som sexforbryder
Jeannie Mae Carpenter blev dømt skyldig i voldtægt, vold mod børn og for at sætte et barns liv i fare. Hun skal afsone de første 20 år, før der kan blive tale om prøveløsladelse, og derefter skal hun registrere sig som sexforbryder hver tredje måned resten af sit liv.

Den 32-årige kæreste var allerede registreret som sexforbryder forud for voldtægten. Det er uvist, hvor mange gange datteren er blevet voldtaget af morens kæreste, og hvornår overgrebene startede.

'Hvem kan hu stole på?'
I retten kaldte dommer Frank Fregiato sagen for en forbrydelse mod den menneskelige natur.

- Hvis en 12-årig pige ikke kan stole på, at hendes mor elsker hende og passer på hende, hvem i alverden kan hun så stole på? Hun ville i hvert fald ikke have forventet, at hendes mor hjalp med at voldtage hende.

Da den samme dommer skulle afsige, hvilken straf den 32-årige kæreste skulle have, nægtede han fuldstændig at gennemgå sagen.

- Normalt ville jeg her gå sagen igennem, men detaljerne i sagen er så frastødende, at jeg ikke vil tale om dem, sagde dommer Frank Fregiato.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: