Mor kidnappet og fik brændt besked ind i huden: Manden er stadig i søgelyset

Sherri Papinis mand er fortsat blandt de mistænkte, selv om han har besået en løgnedetektor-test

Sådan så 34-årige Sherri Papini ud før hun blev tævet, mishandlet og udsultet i ugevis. Foto: Politi
Sådan så 34-årige Sherri Papini ud før hun blev tævet, mishandlet og udsultet i ugevis. Foto: Politi

Sherri Papini blev i sidste uge sat fri af sine kidnappere efter tre ugers fangenskab.

Hun var bagbundet, havde en sæk over hovedet og vejede kun 39 kilo, men det lykkedes hende alligevel at stoppe en bilist, der hjalp hende hjem til sin mand og deres to børn.

I starten af november blev den 34-årige kvinde fra Californien bortført, da hun var ude at løbe en tur, og efterfølgende pegede pilen på hendes mand.

På internettet blev der spekuleret i, at manden, Keith Papini, stod bag hele, og det fik ham til at skrive følgende:

'Jeg kan forstå, at folk ønsker historien, billeder, beviser på, at det hele ikke er en stor løgn, en plan, der skulle skaffe os penge, eller en fabrikeret racekrig. Men jeg kan ikke se et formål med at kommentere på hver enkelte absurde løgn,' skriver Keith Papini.

Stadig mistænkt
Men nu oplyser politiet, at han stadig er under mistanke.

Det skriver New Post.

- Keith Papini har været samarbejdsvillig og har endda indvilliget i at tage en løgndetektor-test, men vi ser stadig på alle muligheder, siger 'County Sherrif' Tom Bosenko til New York Post.

Artiklen fortsætter under billedet

Derudover oplyste han tirsdag, at politiet stadig leder efter to spansktalende kvinder bevæbnet med håndvåben og kørende i en mørk SUV, der efter sigende smed hende ved vejkanten på Thanksgiving.

Bortført under løbetur
Den 34-årige mor blev bortført under en løbetur 2. november i Mountain Gate knap 400 kilometer nord for San Francisco.

Tre uger senere blev hun fundet efterladt på Thanksgiving Day tæt på motorvejen Interstate 5 ved Sacramento - 300 kilometer fra sit hjem i Redding i det nordlige Californien.

Politiet kender ikke motivet for bortførelsen.

De kigger lige nu blandt andet på Sherri Papinis computer i håb om at finde frem til tidligere bekendtskaber, der kan have tråde til sagen.

Men det vides ikke, om Sherri Papini kendte sine bortførere. Også videoovervågning bliver kigget igennem, ligesom flere steder er blevet gennemsøgt.