Mor: Min søn nær kvalt af elev på skole i Korsør

En mor til en otte-årig dreng retter en kraftig kritik af ledelsen på Baggesenskolen i Korsør

Baggesenskolen i Korsør (ARIVFOTO: SKAANING LARS)
Baggesenskolen i Korsør (ARIVFOTO: SKAANING LARS)

En vred og forskrækket mor til en otte-årig dreng i 1. klasse på Baggesenskolen i Korsør kritiserer i stærke vendinger skolens ledelse for ikke at sørge for informationer til hende om, at hendes søn i en slåskamp med en anden elev mistede bevidstheden som følge af et kvælertag.

Ifølge moderen måtte flere lærere træde til for at fjerne den dreng, der fortsatte med sit kvælertag, selv om hendes otte-årige dreng var besvimet. Det skriver Sjællandske.

Skolens oplysninger gik i første omgang blot på, at hendes søn havde været i slagsmål. Men andre forældre kontaktede hende efterfølgende med oplysninger om det dramatiske kvælertag. Det fik hende til at beskrive forløbet på Facebook, hvor hun rettede en kraftig kritik mod skolens ledelse, der i første omgang ifølge hende blot synes, at sagen skulle lukkes, så der kunne startes på en frisk.

Sjællandske har været i kontakt med moderen, men efter to møder med skolens ledelse ønsker hun ikke at oplyse yderligere om sagen. Ud over at hendes søn har det godt, ligesom han er vendt tilbage til skolen i går.

Sjællandske har også kontaktet Baggesenskolens skoleleder, Bettina Kallenbach.

Hun mener ikke, der har været tale om vold.

Så kvælertag og et bevidstløst barn er ikke vold?

- Det var nogle perspektiver, men jeg ønsker ikke at sige mere, lyder det afslutningsvis fra skolelederen til Sjællandske.

På Facebook skrev moderen blandt andet:

'Torsdag den 14. april blev nemlig den dag, hvor vi ligeså godt kunne have risikeret aldrig at have set vores søn igen.'