Mor og to børn dræbt af godstog i Sverige

Et godstog har lørdag formiddag ramt en mor og hendes to små børn i det østlige Sverige

En mor og hendes to små børn blev lørdag ramt og dræbt af et godstog i det nordøstlige Sverige. (Foto: Sune Grabbe)
En mor og hendes to små børn blev lørdag ramt og dræbt af et godstog i det nordøstlige Sverige. (Foto: Sune Grabbe)

En kvinde og hendes to små børn mistede lørdag formiddag livet, da de blev påkørt af et godstog udenfor Örnsköldsvik i det nordøstlige Sverige.

- Vi kan bekræfte, at drejer sig om en kvinde, som boede på et asylcenter, siger Johanna Måhlén fra Migrationsverket, der svarer til Udlændingestyrelsen i Danmark.

Ifølge aftonbladet var der tale om en afghansk kvinde, som altså søgte asyl i Sverige.

Politiet fik kort før klokken 10.30 en melding om, at en person med en barnevogn var blevet påkørt af et tog ved en jernbaneovergang i Trehörningsjö nord for Örnsköldsvik.

Politi og redningstjeneste bekræftede en time senere, at tre personer havde mistet livet, men kunne ikke bekræfte oplysningen om barnevognen.

En ansat ved asylcentret fortæller, at kvinden, som for nylig var ankommet til Sverige, sammen med sine to børn havde gået en tur lørdag formiddag.

- Hun spiste frokost og gik efterfølgende ud med børnene, siger Patrick Hollinger, der er en af forstanderne på asylcenteret.

- Hun kunne hverken tale svensk eller engelsk, så det var lidt svært at kommunikere med hende, men hun virkede vældig tilfreds og glad, siger han.

Omstændighederne omkring ulykken er fortsat uklare, men foreløbig mener politiet ikke, at der er sket noget kriminelt, skriver Aftonbladet.

1 af 2 En mor og hendes to små børn blev lørdag ramt og dræbt af et godstog i det nordøstlige Sverige. (Foto: Google Maps)
2 af 2 En mor og hendes to små børn blev lørdag ramt og dræbt af et godstog i det nordøstlige Sverige. (Foto: Sune Grabbe)