Mor sigtet for at ville kvæle søn

To-årig søn har det efter omstændighederne godt efter drabsforsøg i Vollsmose

En somalisk mor er sigtet for drabsforsøg på sin to-årige søn. Det oplyser anklager ved Fyns Politi Kirsten Flummer til Ekstra Bladet.

Kvinden, der er i 30'erne, fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Odense i dag kl. 11.00.

- Der er tale om en meget psykisk uligevægtig kvinde, så vi vil gå efter at få hende varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling, og vi vil på grund af sagens karakter anmode retten om lukkede døre. Det er en meget tragisk sag, siger anklager Kirsten Flummer.

Se mere video på localeyes.dk

Ifølge anklageren forsøgte kvinden at kvæle sin to-årige søn i familiens hjem i Birkeparken i Vollsmose søndag eftermiddag.

Drabsforsøget skete omkring kl. 13.15.

Den første politipatrulje stedet kunne bekræfte, at der befandt sig et barn, der tilsyneladende havde lidt overlast.

Mor fremstilles i grundlovsforhør efter vold mod barn

Mor anholdt for vold mod to-årigt barn

Barnet blev straks kørt til Odense Universitetshospital , hvor det heldigvis viste sig, at drengen var udenfor livsfare.

Politiet kender ikke kvindens motiv, men ifølge naboer, som Ekstra Bladet har talt med, har kvinden haft store psykiske problemer.

- Hun har tidligere sagt, at hun ville slå sine børn ihjel, men ingen tog det alvorligt, fortæller en nabo, som ønsker at være anonym.

Ifølge naboer har både politiet og Odense kommune tidligere været ude hos familien, som ud over moderen består af en mand og fem børn.