Annonce:
Annonce:

Mor til drabsoffer: - Vi har så høj kærlighed

Nærmeste familie til dræbt kvinde ønsker ikke at kaste lys over baggrunden for den mystiske drabssag

Kvindens lig blev fundet i den her bil, som først et halvt døgn senere blev hævet op af vandet ud for Amager Strandpark. Foto: Kenneth Meyer
Kvindens lig blev fundet i den her bil, som først et halvt døgn senere blev hævet op af vandet ud for Amager Strandpark. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Sorg og dyb sindsbevægelse stråler ud af moderen til den 24-årige kvinde af anden etnisk herkomst end dansk, som mandag blev fundet dræbt i en bil i vandet ud for Amager Strandpark syd for København.

Politiet arbejder indtil videre med den teori, at dødsårsagen var kvælning. Hun bliver ifølge vicepolitiinspektør i Københavns Politi Brian Belling obduceret i dag.

I yderdøren afviser den midaldrende mor venligt at udtale sig om sin afdøde datter og den sigtelse, politiet har rejst mod hendes jævnaldrende kæreste. Han nægter sig skyldig.

- Tak for kondolencerne. Men vi siger ingenting. Det er tæt på, og vi har så høj kærlighed til hende, at vi ikke udtaler os. Det gør vi heller ikke om to dage eller en måned, siger moderen om den ene af sine døtre, da Ekstra Bladet henvender sig foran familiens lejlighed et sted i Storkøbenhavn.

Annonce:

På de sociale medier beskrives familien som 'dejlig', og der er lutter smil på billeder af familiemedlemmerne. De giver ingen indikationer om, hvad der kan være gået galt i den 24-årige kvindes liv.

Respekt for den afdøde
Den afdøde kvindes navn står også på postkassen hos hendes forældre. Hun er til gengæld nærmest ikkeeksisterende, hvis man taster hendes navn ind i en Google-søgning.

Det samme gælder hendes kæreste, som også har en anden etnisk herkomst end dansk.

Han blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør iført blåt fængselstøj og derefter varetægtsfængslet i 13 dage bag lukkede døre i Dommervagten i København.

Hans forældre og søster var mødt op i retten. De fremstod dybt påvirkede af sagen, men havde dog heller ikke lyst til at sige noget af respekt for den afdøde.

Det var kvindens familie, der meldte hende savnet natten til mandag, fordi de var bekymrede over, at hun ikke var kommet hjem.

Annonce:

Ifølge sigtelsen mener politiet, at kvinden blev dræbt i tidsrummet søndag klokken 23 og mandag morgen klokken 5.42 ved Jollevej 5 i København.

Har du relevante oplysninger om sagen, den sigtede eller den forurettede, er du meget velkommen til at henvende dig til Ekstra Bladets kriminalreportere på mailadresserne linette@eb.dk eller ruus@eb.dk.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Dorthea ligger myrdet i en lejlighed i København. Hør fortællingen om et uopklaret kvindedrab, en vicevært, der forsvandt og et rum hos politiet med gamle drabssager i Ekstra Bladets podcast: 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: