Mordmistænkt i Lisa-sagen løsladt

For to uger siden blev to brødre anholdt, mistænkt for drabet på den 17-årige Lisa Holm. Nu er den ene blevet løsladt

Lisa Holm blev ifølge politiet myrdet af to litauiske sæsonarbejdere, der bor omkring 1000 meter fra Café på Klostret, hvor den 17-årige pige nåede at arbejde i tre uger. (Foto: Rumle Skafte/Alex Ljungdahl)
Lisa Holm blev ifølge politiet myrdet af to litauiske sæsonarbejdere, der bor omkring 1000 meter fra Café på Klostret, hvor den 17-årige pige nåede at arbejde i tre uger. (Foto: Rumle Skafte/Alex Ljungdahl)

Den yngste bror er nu blevet løsladt i sagen om den 17-årige Lisa Holm, der forsvandt 7. juni.

Det er mangel på beviser, der betyder at den 31-årige ikke længere kan tilbageholdes af svensk politi. Hans 35-årige storebror er dog fortsat tilbageholdt og mistænkt for drabet. Det skriver den svenske avis expressen.

Fældet af tekniske beviser

- Den seneste tids efterforskning har forstærket mistanken imod den ældste bror. Der findes blandt andet tekniske beviser, som begrunder vores mistanke, skriver anklager Lars-Göran Wennerholm i en pressemedelelse.

Lisa Holm blev sidst set i live af sine kolleger om aftenen 7. juni., hvor hun arbejdede på en lille cafe i den svenske by Kinnekulle øst for Göteborg.

Da hun fik fri sendte den 17-årige en sms til sine forældre om, at hun var på vej hjem, men Lisa nåede aldrig frem.

Liget af den unge kvinde blev fundet i en lade efter fem dages intensiv jagt udført af både politi og frivillige.

Siden har anklager Lars-Göran Wennerholm arbejdet på højtryk for at sikre beviser i sagen mod de to brødre fra Litauen samt den ene brors 34-årige kone.

Kvinden er mistænkt for at dække over sin mand og hans brors involvering i Lisa Holms død, men blev efter en uges fængsling løsladt, fordi bevisgrundlaget ikke var tilstrækkeligt.

(Grafik: Stine Eskildsen / Fotos: Roger Lundsten, Rumle Skafte og Alex Ljungdahl) Krimi Kæmpe overblik: Lisa-mysteriet rystede Sverige

I sidste uge kunne svenske medier berette, at den litauiske kvinde har forladt Sverige, da der ikke var et udrejseforbud i hendes sag.

1 af 2 (Foto: Anna Svanberg / Expressen)
2 af 2 Lisa Holm blev ifølge politiet myrdet af to litauiske sæsonarbejdere, der bor omkring 1000 meter fra Café på Klostret, hvor den 17-årige pige nåede at arbejde i tre uger. (Foto: Rumle Skafte/Alex Ljungdahl)