Mors og fars sidste hilsen til dræbte Sara

Forældrene til Sara, der blev dræbt i sidste weekend, har taget personlig afsked med deres datter. På mandag bliver hun bisat

23-årige Sara blev slået ihjel i sidste weekend - mandag bisættes hun. Foto: Privat
23-årige Sara blev slået ihjel i sidste weekend - mandag bisættes hun. Foto: Privat
Følg Krimi

Moren og faren til den dræbte 23-årige Sara Huus Lind Jensen fra Svendborg har taget en helt personlig afsked med deres datter.

Sara blev i sidste weekend udsat for massiv vold af sin kæreste og døde af sine læsioner. Saras kæreste har over for politiet erkendt de faktiske omstændigheder, og at han har udsat kvinden for vold. Han er nu varetægtsfængslet. Motivet var formentlig - i følge politiet - jalousi.

Siden familien fik den tragiske besked og Saras far, Alex Jensen, måtte identificere datteren sidste weekend, har familien nu fået frigivet liget.

På mandag skal Sara bisættes i Svendborg.

Skrev på hendes hånd

Alex Jensen fortæller til Ekstra Bladet at han og Saras mor, Laila, i går har set datteren og taget en personlig afsked med hende.

- Min datter havde tidligere talt om, at hun gerne ville have en tatovering, som skulle vise, hvor meget hun holdt af os. Derfor tog vi hende i hånden, og min kone skrev nogle ord om at elske sin familie på hendes hånd, siger Alex Jensen.

Familie-medlemmer har siden Saras voldsomme død taget godt hånd om Alex og Saras mor, hvilket forældrene er meget taknemmelige for.

- Da vi sad der i søndags og var helt ude af den og ikke anede, hvad vi skulle gøre, satte familiemedlemmer en masse i gang. Blandt andre min nevø Jimmy fik fat i en psykolog, en bedemand og en præst, siger Alex Jensen.

Familiemedlemmer har også været i Saras lejlighed i Svendborg for at hente personlige ting fra datterens hjem til forældrene.

I går indrykkede familien en annonce i Fyens Stifttidende. Her skrev de blandt andet, at Sara havde arbejdet i ni måneder på Bryghusets Plejecenter.

- Hun elskede at lave mad og havde med sit lyse sind nemt ved at omgås ældre mennesker, så Sara var værdsat, står der.

Saras familie havde kun mødt kæresten, Marc Marc Meyer Lindeskov få gange, før drabet på datteren.

- Jeg havde ikke det store indtryk af ham. Vi har mødt ham tre-fire gange, sagde Alex Jensen tidligere til Ekstra Bladet.

For forældrene er det vigtigt med omtale af voldssagen, så folk ved, hvor hæsligt deres datter kom af dage, og at den nu fængslede Marc ikke slipper for billigt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale