Motorcyklist dræbt i ulykke

En 40-årig mand er fredag eftermiddag omkommet efter at være stødt sammen med en varebil

En 40-årig motorcyklist fra Lejre har fredag mistet livet, efter at han omkring klokken 13.50 stødte sammen med en varebil på Ledreborg Allé i Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at motorcyklisten kørte ad Ledreborg Allé i nordøstlig retning, da han stødte sammen med varebilen, der var på vej til at svinge til venstre ind ad en indkørsel.

Forud for sammenstødet var varebilen kørt i modsat retning ad alleen, hvorfor den 23-årige fører af varebilen altså svingede ud foran motorcyklen.

I forbindelse med sammenstødet fløj den 40-årige mand af motorcyklen, og han var så uheldig at ramme en sten, der medførte så alvorlige kvæstelser, at han blev erklæret død på stedet af en læge fra en lægehelikopter.

Den 23-årige fører af varebilen slap uden fysiske skader, men han blev efterfølgende tilbudt at konsultere en psykiatrisk skadestue for at få krisehjælp oven på den voldsomme oplevelse.

Politiet har rutinemæssigt udtaget blodprøve af begge førere, og begge køretøjer er blevet undersøgt nærmere af en bilinspektør. De afventer nu resultat af begge undersøgelser.

De pårørende til den 40-årige motorcyklist er underrettet om dødsfaldet.