Motorcyklist dræbt: Væltede og blev kørt over af bil

Politiet har i nat fortsat ikke kunnet identificere manden - offentliggør senere torsdag fotos af motorcykel og hjelm

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Ved du noget? Mail 1224 eb.dk eller sms/mms 1224 til alm. takst

Politiet i Aarhus har tidligt torsdag morgen fortsat ikke kunnet identificere en mand, som onsdag aften blev dræbt i en trafikulykke på Genvejen i Aarhus.

Ulykken skete, da manden væltede på sin motorcykel ved et solo-uheld.

- Kort efter blev han ramt af en bil, mens han lå på kørebanen. Men vi kan endnu ikke sige, om manden er død ved selve styrtet eller om han omkom, da bilen rammer ham.

Der skal holdes et ligsyn torsdag, som formentligt kan klarlægge dødsårsagen, siger vagtchef Jes Frederiksen til Ekstra Bladet tidligt torsdag morgen.

Måske i 40-erne
Ulykken skete omkring 23.21-tiden.

Motorcyklistens identitet er ikke klarlagt i løbet af natten. De pårørende er i sagens natur derfor heller ikke underrettet.

- Vi mener, at der er tale om en mand i 40-erne. Han er formentligt fra lokal-området. Men hverken motorcykel, nummerplade eller stelnummer er i vores systemer. Måske er motorcyklen kommet til Danmark fra udlandet, siger vagtchefen.

Østjyllands Politi overvejer derfor senere torsdag at offentliggøre fotos af den forulykkede motorcykel og hjelmen i håb om at offentligheden kan identificere manden på den måde.

I en pressemeddelelse skriver Østjyllands politi, at manden er 40-45 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, kort, gråsprængthår, iført mørkegrå t-shirt, rød pullover og grå vindjakke med hvide striber på ærmer og på brystet, blå jeans og løbesko. Han medbragte en grålig fullface styrthjelm med stafferinger lignende et dødningehoved.

Manden kørte på en Kawasaki ZX9 Ninja, grøn med hvid/violette stafferinger og grønne fælge.

Bilinspektør på stedet
Vagtchefen ønsker overfor Ekstra Bladet ikke at sige noget om årsagen til, at motorcyklisten er væltet.

- Jeg ved ikke, om der er tale om for høj hastighed. Vi har haft bilinspektøren på stedet og vi afventer hans rapport.

Der blev omgående sendt ambulancer til stedet, men da lægen ankom, kunne ha konstatere, at manden allerede var død.

- Lige nu vi forsøger at finde nogle kendetegn, som vi har overset i første omgang, siger vagtchef Per Bennekov til Ekstra Bladet.