Motorvej spærret: En dræbt i alvorligt trafikuheld

Et voldsomt uheld nord for København har kostet en bilist livet

(Foto: Kenneth Meyer)

Opdatering (kl. 07.40): Pressechefen ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, oplyser, at bilinspektøren stadig er i gang med at undersøge omstændighederne i forbindelse med ulykken. Oprydningsarbejdet pågår så snart undersøgelserne er afsluttet, og derfor kan der stadigvæk gå en rum tid, før vejen igen bliver åbnet.

- En person er blevet dræbt, og en anden er alvorligt tilskadekommet.

Det fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet om en ulykke, der skete ved seks-tiden onsdag morgen nord for København.

Uheldet skete tidligt onsdag morgen på rute 16 i sydgående retning fra Hillerød mod København kort før tilkørsel til Hillerødmotorvejen. Vejen er blevet spærret i begge retninger mellem afkørsel 11 Allerød S og Lillerød, og det vil den formentlig være i nogen tid, fortæller Nordsjællands Politi.

- Der vil nok gå noget tid, før der bliver åbnet igen. Vi har en bilinspektør på vej til stedet for at undersøge uheldet, fortæller vagtchef Palle Sørensen.

Ekstra Bladets mand på stedet beretter om et uheld, der er sket med voldsom kraft.

- Det er to personbiler, der er kørt frontalt ind i hinanden. Det er sket godt og vel 200 meter før motorvejen på det stykke, hvor der ikke er autoværn, fortæller han.

- Motoren fra den ene bil ligger simpelthen fysisk på vejen, mens selve bilen ligger 30 meter længere nede. Den anden ligger i grøften.

- Den alvorligt tilskadekomne er blevet fløjet til Rigshospitalet med helikopter.

De pårørende er endnu ikke underrettet.

Den ene bils motorblok. (Foto: Kenneth Meyer)
Den ene bils motorblok. (Foto: Kenneth Meyer)