Motorvejsmysteriet: Nu er den 18-årige pige identificeret

Politiet og familien bekræfter, at der er tale om den 18-årige pige fra Holbæk, som politiet tidligere har meldt ud

Politiet undersøger stadig, hvad der gik forud for, at den 18-årige mistede livet, da hun blev ramt af en bil på Holbækmotorvejen. (Foto: Alarm112danmark.dk)
Politiet undersøger stadig, hvad der gik forud for, at den 18-årige mistede livet, da hun blev ramt af en bil på Holbækmotorvejen. (Foto: Alarm112danmark.dk)

Ved du noget, så kontakt os. SMS/MMS til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk

Den 18-årige pige, der onsdag aften mistede livet, da hun blev kørt over på Holbækmotorvejen, er nu endelig identificeret.

Politiet har siden ulykken haft en klar formodning om pigens identitet, men det er først efter pigens familie tirsdag var til ligsyn, at de kunne bekræfte, at der er tale om den 18-årige pige fra Holbæk.

- Familien har været på retsmedicinsk og de har genkendt hende med sikkerhed, siger efterforskningsleder, Ove Petersen, til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med pigens familie, som er dybt berørt af ulykken, og ikke ønsker at udtale sig om tragedien, før politiets efterforskning er afsluttet.

Mystik om ulykken
Den 18-årige pige kom angiveligt op at skændtes med den 22-årige mand, som hun var ude at køre med, og ifølge Midt- og Vestsjællands Politi udviklede det sig til et slagsmål i bilen. Det førte til, at den 18-årige pige blev sat af i nødsporet midt på motorvejen.

Men hvad der er sket fra, at den 18-årige pige bliver sat af, til hun ligger i overhalingsbanen og bliver kørt ihjel af en 59-årig kvinde, er stadig et mysterie.

- Vidner har set bilen køre kortvarigt ind til siden, og set en skikkelse stå ud. Men vi har ikke den fulde historie endnu, siger efterforskningsleder, Ove Petersen, til Ekstra Bladet om, hvad der er gået forud for ulykken.

Chaufføren er sigtet
Den 22-årige chauffør er sigtet for vold og overtrædelse af straffelovens § 252 for at efterlade kvinden på motorvejen.

Men han blev løsladt søndag formiddag uden fremstilling i grundlovsforhør, fordi anklagemyndigheden ikke fandt, at der var tilstrækkelig grundlag for at kræve den 22-årige varetægtsfængslet.