Mulig familiestrid i sag om trippeldrab

I alt 24 er nu anholdt på kryds og tværs i sag om tredobbelt likvidering

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat
Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat

Ved du noget, så tips os på sms 1224 (alm takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Dagens grundlovsforhør, hvor seks blev fremstillet og sigtet i sagen om trippeldrabet, tog flere uventede drejninger.

Status er nu, at i alt 24 personer er anholdt og fængslet i forbindelse med sagen.

I dag blev seks fremstillet og fængslet for i fællesskab at have planlagt og begået selve trippeldrabet.

Torsdag i sidste uge blev to mænd fængslet for at have skaffet gerningsmændene det ene af de to våben, der blev brugt ved likvideringen af de tre unge mænd.

Og i løbet af januar blev i alt 17 anholdt for at skaffe våben til brug for hævn rettet mod dem, der mentes at stå bag trippeldrabet – af dem er 14 nu tiltalt ved Retten på Frederiksberg.

Politiet har tidligere beskrevet, hvordan de tre nu dræbte var del af en unavngiven, kriminel bandestruktur – grupperingen inkluderer den sidstnævnte flok.

Det har tidligere været fremme, at de tre nu dræbte var i konflikt på flere fronter. Blandt andet med nogle Bandidos-folk.

Men den sidste af de seks, der blev fremstillet og fængslet i dag, er bror til en af de 17 anholdte i januar.

Og med dagens fængsling blev yderligere en dimension føjet til konfliktbilledet – nemlig en mulig strid mellem to ellers nære familiemedlemmer.

Dagens grundlovsforhør blev holdt for lukkede døre, men ifølge Ritzau, der fulgte det langstrakte retsmøde, begrundede dommeren fængslingen af den ene bror med, at han havde krudtpartikler på den ene hånd og i ansigtet, da han blev anholdt – hvilket han blev første gang dagen efter, at de tre blev likvideret.

Broren havde ifølge Ekstra Bladets oplysninger tidligere selv været del af den navnløse gruppering.

Broren nægter sig skyldig – ligesom de øvrige seks, der også blev fremstillet ved dagens grundlovsforhør.

Alle seks blev varetægtsfængslet.