Muligt bandeopgør: Mand tæsket og efterladt på p-plads i undertøj

Københavns Politi efterforsker muligt bandeopgør i Dragør, hvor mand fik tæsk og blev efterladt i undertøj på parkeringsplads

Ved du noget? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En mand har fået gevaldige tæsk og er blevet efterladt i undertøj på en p-plads i Dragør.

Det fortæller den centrale efterforskningsleder hos Københavns Politi, Sajjad Haider, til Ekstra Bladet sent lørdag aften.

- Vi blev kaldt derud ved 13-tiden lørdag efter at have fået en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet. Det viste sig også at være rigtigt. Der lå en mand, som ikke havde så meget tøj på. Faktisk havde han kun undertøj på, siger Sajjad Haider.

Manden er blevet kørt til behandling på sygehuset. Han er ifølge politiet ikke i livsfare.

Politiet vil endnu ikke ud med særlig meget i relation til sagen. Ej heller ikke hvilken p-plads i Dragør, som der præcist er tale om.

Men af Facebook-gruppen 'Vi der holder af Dragør''s opslag lørdag eftermiddag skulle der have været afspærret et område omkring Gåserepublikken hen til vejen ned mod Fortet, hvorfra en person er blevet hentet i ambulance bag Batterivej. Her skriver flere også, at manden - inden han blev efterladt på p-pladsen - skulle have været holdt til fange i en bil.

Efterforskningslederen vil hverken af- eller bekræfte, at der skulle være tale om et bandeopgør.

- Det er ikke noget, vi kan udelukke, siger Sajjad Haider, som afviser, at der skulle være brugt nogen former for skydevåben ved episoden.

Politiet har afhørt den forurettede indledningsvist, men kan i øvrigt ikke sige så meget yderligere.

- Hvis nogen ved noget, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningslederen.