Myrdede kvinde i wellness-salon - skal 12 år i fængsel

Politiet fandt kvinden død efter et stort antal knivstik. Claus Madsen tilstod mandag, at han myrdede hende

Følg Krimi

En dommer ved Retten i Viborg fandt ingen formildende omstændigheder, da han mandag idømte den 38-årige Claus Madsen fra Hvam 12 års fængsel for et brutalt knivdrab på en thailandsk kvinde 18. maj sidste år.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Drabet fandt sted i den wellness-salon, hvor den 43-årige Ubon Mikkelsen arbejdede på Kirkebyvej i den lille jyske by. Tilsyneladende var der ingen nærmere relation mellem drabsmand og offer.

Politiet blev først på aftenen 18. maj 2015 kaldt ud til salonen efter en anmeldelse om husspektakler. Da betjentene nåede frem, fandt de liget af kvinden. Til stede i salonen var også Claus Mikkelsen, der lige som sit offer var smurt ind i blod.

Derfor troede politiet i første omgang, at han var hårdt såret. Men snart stod det klart for betjentene, at de efter alt at dømme stod med drabsmanden.

Dagen efter blev han under et grundlovsforhør varetægtsfængslet, sigtet for drabet.

I retten forklarede Claus Madsens advokat dengang, at hans klient ikke kunne huske, hvad der var sket, men at det nok var ham, der havde myrdet den thailandske kvinde.

Oprindelig var der sat to dage af til drabssagen, men da den tiltalte ved retsmødets begyndelse mandag tilstod sin ugerning, kunne sagen afgøres på en enkelt dag og uden medvirken af de syv indkaldte vidner.

Claus Madsen indrømmede ifølge Viborg Stifts Folkeblad under retsmødet mandag, at han stak Ubon Mikkelsen mindst ti gange med en kniv, da hun havde front mod ham, og at han stak hende mindst lige så mange gange bagfra, da hun hårdt såret sank i knæ.

I det oprindelige anklageskrift var han tiltalt for at have stukket og snittet kvinden med kniv i alt 58 gange.

Ud over fængselsstraffen blev han dømt til at betale i alt 431.000 kroner i erstatning til den myrdede kvindes tre børn.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.