Annonce:
Annonce:

Myrdet britisk par blev fodret til krokodiller

Et britisk par, der forsvandt i 2018, blev ifølge sydafrikansk politi kidnappet, myrdet og fodret til krokodiller

Ægteparret, Rod og Rachel Saunders, boede i Cape Town, hvor de havde en forretning, der solgte sjældne blomsterfrø. Foto: Pacific Bulb Society
Ægteparret, Rod og Rachel Saunders, boede i Cape Town, hvor de havde en forretning, der solgte sjældne blomsterfrø. Foto: Pacific Bulb Society
Annonce:
Følg Krimi

Et ældre ægtepar blev i 2018 ofre for et bestialsk rovmord og efterfølgende kastet i floden som foder for krokodillerne, siger sydafrikansk politi.

Det skriver New York Post.

Det var en campingtur i et afsidesliggende naturreservat i Sydafrika, der i 2018 endte helt galt for 74-årige Rod Saunders og hans 63-årige kone Rachel Saunders.

Parret gav sidst lyd fra sig fra 8. februar 2018, hvor de fortalte en kollega, at de ville campere i Ngoye Forest Reserve, der ligger knap 50 kilometer nord for havnebyen Durban.

Et ældre ægtepar at 'jage'
Politiet har tiltalt tre personer for at stå bag drabet på ægteparret - Sayefundeen Aslam Del Vecchio, hans kone Bibi Fatima Patel og deres udlejer Mussa Ahmad Jackson.

Del Vecchio havde sendt beskeder til sin kone og udlejer, hvor han ifølge politiet skrev, at der var et ældre ægtepar i nærheden, som kunne være 'målet' for en 'jagt'.

Annonce:

I en anden besked, som er sendt til en ukendt person, skrev han angiveligt, 'det er meget vigtigt, at ligene af ofrene aldrig bliver fundet'.

Smidt i floden
De tre personer blev kort tid efter pågrebet af politiet, hvor Jackson kunne fortælle, at de havde svøbt Saunders-parret i en sovepose og smidt dem i floden.

Ofrenes lig blev også fundet få dage efter mordet, men forrådnelsen var allerede så fremskreden, at de forblev uidentificeret i flere måneder.

Efter en ransagningskendelse fandt politiet ofrenes blodige Land Cruiser og en række kvitteringer, der afslørede, at Patel havde brugt Rachel Saunders betalingskort efter drabene.

Beviserne er kommet frem i den igangværende retssag mod de tre mistænkte, der desuden har afsløret, at Del Vecchio og Patel allerede forinden drabene var på politiets radar.

Krise-knusere: Sådan sparede vi sidst

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: