Mysterium: Hvorfor sprang han ikke ud?

60-årig kørte galt forud for at bilen brød i brand

Ved du noget, eller har du billeder? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Politiet har nu fået identificeret offeret for den tragiske bilbrand, der onsdag aften fandt sted på E20 i østgående retning ved Sorø.

- Der var en person i bilen. Den omkomne er en 60-årig mand fra Allerød. De pårørende er underrettet, oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Overhalede bil
Politiet har stadig ingen forklaring på, hvorfor bilen pludselig brød i brand.

- Vi ved, at den 60-årige overhalede en anden bil. Han blev imidlertid ved med at køre i venstre-sporet på motorvejen, og pludselig ramte han autoværnet i midterrabatten, oplyser vagtchefen.

Gjorde intet for at komme ud
Det varede ifølge politiet et stykke tid, før bilen begyndte at brænde. Men den 60-årige gjorde tilsyneladende intet for at komme ud, før bilen eksploderede i et inferno af flammer.

- Vi skal have undersøgt, om han måske har fået et ildebefindende og derfor ramte autoværnet. Der bliver afholdt ligsyn torsdag formiddag og samtidig afventer vi bilinspektørens rapport om ulykken. Før kan vi ikke træffe en endelig konklusion om hændelsesforløbet, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.