Annonce:
Annonce:

Mystik om stenkast: Sten stadig ikke fundet

En bil blev lørdag eftermiddag ramt af en sten, der måske kan være kastet fra en motorvejsbro på Fynske Motorvej. Politiet har imidlertid endnu ikke fundet stenen

Endnu en bil er formentligt blevet ramt af sten kastet fra motorvejsbroen på Fynske Motorvej. (Foto: Screendump: Ritzau video)
Endnu en bil er formentligt blevet ramt af sten kastet fra motorvejsbroen på Fynske Motorvej. (Foto: Screendump: Ritzau video)
Annonce:
Følg Krimi

Stenen, der lørdag eftermiddag angiveligt har ramt en bil fra den berygtede motorvejsbro på Fynske Motorvej, hvor en tysker tidligere på året blev dræbt, efter hun blev ramt af en betonflise, er stadig ikke fundet.

Det oplyser Fyns Politi, der ellers har brugt timer på at afsøge motorvejen omkring uheldet.

- Vi har fundet flere sten, men ikke nogen, der helt tydeligt kunne være fra ulykken. Der ligger altså ikke en eller anden sten og skriger, at det var mig, siger vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede.

Stor sten kom ud af det blå: Frygter nyt stenkast fra 'dødsbro'

Stenkast eller stenslag
Kort efter klokken 14.30 lørdag modtog Fyns Politi en anmeldelse fra en sjællandsk bilist. Hans bil var angiveligt blevet ramt af en stor sten, da han passerede Langesøvej broen i østgående retning.

Ved stenkastet blev sjællænderens bilrude smadret uden stenen dog gik igennem ruden.

Annonce:

Vedkommende i bilen er ikke kommet til skade, men stenen har smadret hans bilrude, uden at den dog er gået gennem ruden. Og manden oplyser, at han ikke ved, om stenen blev kastet fra broen.

- Der kan jo faktisk ske det, at også omfattende skader på biler kan forudsagdes af stenslag. Og der kan også ske det, at den trafik, der kører oppe på broen, kan slynge noget op, som ryger ned på vejen, siger Lars Thede.

I lørdagens tilfælde har politiet ikke desto mindre valgt at sige, at skaden er så forholdsvis stor, at der formentlig er tale om mere end bare et stenslag.

10-årig pige og venner overfaldet: Nu har politiet fået nye oplysninger

Afslørende lyst
I stedet er det, der skaber undring hos politiet, det lidt bemærkelsesværdige tidspunkt, ulykken fandt sted på.

- Det, der er lidt aparte i den her sag i forhold til andre sager, er, at hvis der rent faktisk er tale om et stenkast, hvilket vi på ingen måde kan benægte eller afvise, så er det sjældent, det sker ved højlys dag, siger Lars Thede.

Faren for at blive opdaget, pågrebet og bemærket er nemlig væsentlig større, når det er lyst.

- Det sker ofte på et tidspunkt, hvor der ikke er ret meget trafik, og hvor der er mørkt, for så er gerningsmændene sløret af mørket, oplyser vagtchefen.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: