Mystik om Tina-drab fortsætter: Fire mænd løsladt

Politiet opretholder dog sigtelserne mod de fire mænd, der mistænkes for at stå bag 15 år gammelt mordmysterium

Foto: Norsk Politi
Foto: Norsk Politi
Følg Krimi

Fire norske mænd blev i slutningen af september anholdt og sigtet for drabet på den dengang 20-årige nordmand Tina Jørgensen, som blev fundet liggende i en vandtank for 15 år siden. Nu er de fire mænd løsladt igen. Det skriver norske VG.

En 36-årig mand blev anholdt den 16. september efter et større mediefokus på sagen, og i dagene efter fulgte yderligere tre anholdelser af mænd i samme aldersgruppe.

Tina-drabet: Politiet havde nummer på drabssigtet i 15 år

Tina-drabet: Politiet havde nummer på drabssigtet i 15 år 15 år gammelt mordmysterium: Tilstod drab til ukendt

15 år gammelt mordmysterium: Fire norske mænd sigtet for drabet på Tina

Tina Jørgensen blev dræbt med stump vold efter en bytur i Stavanger, og de fire mænd har været i den dræbtes omgangskreds.

Det har endnu ikke været oplyst, hvorfor de fire mænd er blevet anholdt og sigtet for drabet, og politiet oplyser på et pressemøde også kun, at efterforskningen mod mændene fortsættes.

Ifølge VG mangler politiet håndfaste beviser på, at de fire mænd var i Stavanger på drabstidspunktet. Politiet fortæller selv, at mændene bliver løsladt, fordi der ikke er risiko for ødelæggelse af beviser.

Forsvarerne for flere af mændene tager løsladelsen som et bevis på deres klienters uskyld, mens politiet forsikrer, at beslutningen er taget uden hensyn til forsvarernes begæringer.

– Vi forstår, at informationsbehovet er stort. Politiets mål er at opklare drabet på Tina Jørgensen, og derfor vil vi fortsætte med at bruge store ressourcer på sagen, siger efterforskningsleder Ernst Kristian Rossebø på pressemødet ifølge VG.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU