Mystik om ung dansk kvinde i Tyskland

En ung dansk kvinde, der blev fundet 'hjælpeløs' i den tyske by Essen, har tidligere været involveret i politiefterforskning flere steder i landet

Tirsdag formiddag blev en 26-årig dansk kvinde fundet ved banegården i den tyske by Essen, og siden har politiet arbejdet på at opklare, hvad der er sket.

Politiet i Essen oplyste onsdag i en pressemeddelelse, at kvinden blev fundet hjælpeløs af nogle forbipasserende og ikke var i stand til at fortælle, hvem hun var og hvordan hun var havnet i byen.

Efterfølgende kom kvinden på hospitalet.

Nu kan politiet fortælle, at kvinden tidligere har været involveret i politiefterforskning flere steder i Tyskland.

- Hvad der skete den danske kvinde og hvordan hun kom til Essen er stadig en del af efterforskningen. I øjeblikket ved vi, at hun er en 26-årig kvinde fra Syddanmark. Hun har været involveret i andre politiefterforskninger i forskellige tyske byer før. Detaljer omkring disse hændelser er også del af den pågående efterforskning, lyder det fra pressemedarbejder Bettina Wehram fra politiet i Essen.

Det tyske politi vil stadig gerne høre fra vidner, der kan være med til at opklare, hvordan kvinden er endt der, og hvad der har efterladt hende i en hjælpeløs tilstand.

Hvis du ved noget om sagen, kan politiet i Tyskland kontaktes på +49 110.

Krimi Dansk kvinde på mystisk vis dukket op i Tyskland