Mystisk dødsfald: Sådan havnede teenagepige på motorvejen

Politiet er næsten 100 procent sikre på, at de har identificeret den kvinde, der blev fundet død på Holbækmotorvejen ud for Ordrup onsdag aften

Politiet har nu obduceret ung kvinde, der blev fundet død . (Foto: alarm112danmark.dk)
Politiet har nu obduceret ung kvinde, der blev fundet død . (Foto: alarm112danmark.dk)

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Midt- og Vestsjællands Politi er kommet nærmere en opklaring af det mystiske dødsfald på Holbækmotorvejen ved Ordrup onsdag aften omkring klokken 23.

Her endte det grueligt galt, da en 59-årig kvinde trak ud i ydersporet. For pludselig hørte hun et højt bump, og da hun steg ud af bilen, så hun til sin rædsel, at hun havde kørt en ung kvinde ned.

Politiet har efterfølgende arbejdet på at identificere den dræbte, og nu er man næsten 100 procent sikre på, at trafikofferet er en 18-årig kvinde fra Holbæk.

- Vi er i kontakt med pårørende og har fået nogen kendetegn, der gør, at vi er sikre på, at det er hende. Vi mangler dog stadig, at familien ser hende og bekræfter det endeligt, hvilket er normal procedure. Det sker i begyndelsen af næste uge, siger Ove Pedersen, efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Kvinde fundet død på motorvej: Familie skal hjælpe med identifikation

Død ved påkørslen
Der er også foretaget en obduktion af pigen, der har givet politiet svar på, hvad kvinden døde af.

- Obduktionen har vist, at kvinden er død ved påkørslen, hvilket vil sige, at hun var i live, da hun blev kørt ned, siger efterforskningsleder Ove Pedersen.

Der herskede efter ulykken stor tvivl om, hvorfor den unge kvinde var havnet midt på motorvejen onsdag aften. Men også det spørgsmål mener politiet at have fundet svaret på.

- Vi har haft fat i en ung fyr, som var på vej til at køre hende hjem til Holbæk. Midt på motorvejen har han sat hende af i nødsporet. Vi ved dog ikke, om hun selv havde bedt om det. Vi har også en del vidner, der har set bilen ude på motorvejen, så vi er i gang med at finde ud af præcis, hvad der skete, siger Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der endnu ikke kan sige, om den 18-årige kvinde var påvirket af alkohol eller narkotika. Man kan heller ikke sige, om der var tale om en ulykke eller en forbrydelse.

Mystik: Person fundet død på motorvejen

Som et bump på vejen
Den 59-årige kvindelige bilist, der påkørte den 18-årige, ser ikke ud til at blive sigtet for nogen færdselsovertrædelse, fortæller efterforskningslederen.

- Det er jo en bylt, der ligger ude på motorvejen, det har man ikke en chance for at se. Men vi skal selvfølgelig lige undersøge bilen nærmere, siger efterforskningslederen.

Den 59-årige kvinde var chokeret efter påkørslen, men hun var åndsnærværende nok til, at det var hende selv, der kontaktede politiet. Hun blev efter en afhøring af politiet kørt hjem til sin ægtefælle.

Ved du noget, så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.