Mystisk dødsfald: Var i slagsmål og døde fire dage efter

En obduktion har ikke kunnet afklare, om manden døde som følge af slagsmålet. Politiet søger nu vidner

En 43-årig mand blev 11. april fundet død af sin kæreste. Den 43-årige havde ingen ydre mærker på kroppen, men havde fire dage forinden ringet til sin kæreste og fortalt, at han var kommet i klammeri med en gruppe mennesker i forbindelse med en bytur på Møn.

Dødsfaldet har nu fået politiet til at undersøge sagen. Det skriver Sjællandske.

- Det kan godt ske, at han er død efter det slagsmål, det ved vi ikke. Men han kan også have været ude for noget helt andet i mellemtiden. Der er gået fire dage, og så er det ikke til at sige med sikkerhed, hvornår han er død, forklarer Arne Holdensen fra Lokalpolitiet i Vordingborg til avisen.

Det er ikke fastlagt, hvad den 43-årige lavede i dagene mellem 7. april, hvor slagsmålet angiveligt fandt sted, og så tidspunktet for fundet af liget. Den 43-årige er blevet obduceret, og her viste det sig, at han havde en hjerneblødning.

- Men han havde ingen fysiske mærker, siger Holdensen.

I politiets gennemgang af overvågningsbilleder fra den bar, hvor den 43-årige skulle have været i slåskamp, har efterforskerne konstateret, at der 'har været kontakt' mellem den afdøde og to fra baren.

Videoen viser dog ikke noget slagsmål.

- Oplysningen om slagsmålet har vi fra ekskæresten, som afdøde talte med samme aften som byturen. Men vi har haft dem fra videoen inde til afhøring, og de nægter at have været oppe at slås med afdøde, som de i øvrigt ikke kendte, siger Arne Holdensen til Sjællandske.

Den 43-årige kan dog have været i karambolage med nogen på turen hjem til sig selv eller i området tæt på baren, som ligger i Møllebrøndstræde i Stege på Møn. 

Derfor er politiet interesseret i at høre fra folk, der kunne have oplysninger om den 43-åriges færden 7.-11. april.