Mystisk forsvinden: Politiet efterlyser bil

En 43-årig mand har været forsvundet siden den 4. februar, og nu efterlyser Københavns Vestegns Politi en hvid Chevrolet Spark fra 2011

Politiet er interesseret i at finde Sabedins hvide Chevrolet Spark fra 2011 med registreringsnummer GF 21840. Foto: Politi
Politiet er interesseret i at finde Sabedins hvide Chevrolet Spark fra 2011 med registreringsnummer GF 21840. Foto: Politi

Den 43-årige Sabedin forsvandt fra sit hjem i Ballerup søndag den 4. februar og har siden været som sunket i jorden. Han blev meldt savnet af sin familie søndag den 11. februar og efterlyst offentligt af politiet den 14. februar, men har stadig ikke givet livstegn fra sig.

Derfor efterlyser Københavns Vestegns Politi nu Sabedins hvide Chevrolet Spark fra 2011 med registreringsnummer GF 21840. Den er også set sidst i Ballerup den 4. februar.

- Vi undersøger fortsat sagen og savner stadig konkrete oplysninger om, hvor Sabedin er. Derfor beder vi nu også offentligheden om hjælp til at finde hans bil. Holder den et sted, eller har nogen set den, så kontakt os gerne, siger efterforskningsleder Andreas M. Christiansen.

 

Efterforskningslederen oplyser, at politiets undersøgelser indtil videre ikke har påvist, at der er tale om en forbrydelse, og han opfordrer Sabedin til at give lyd fra sig – enten til politiet eller til hans familie.

Sabedin er 43 år, dansk statsborger, af makedonsk oprindelse og ca. 170 cm høj. Han er spinkel af bygning og har hvid hud, mørkt hår, brune øjne. Han er formentlig iført en grå vinterjakke, jeans og mørke kondisko.

Ved oplysninger i sagen kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefon 4386 1448.