Mystisk forsvinden: Politiet efterlyser forældre og søn

Tre personer på henholdvis 69, 74 og 42 er efterlyst af Østjyllands Politi

Kirsten og Jørgen Kragh på hhv. 69 og 74 år kommer fra Låsby og er forældre til Lars Kragh på 42, som bor i Uggelhuse ved Assentoft. Foto: Politiet
Kirsten og Jørgen Kragh på hhv. 69 og 74 år kommer fra Låsby og er forældre til Lars Kragh på 42, som bor i Uggelhuse ved Assentoft. Foto: Politiet
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Østjyllands politi efterlyser tre personer, to mænd og en kvinde, fra Randers-egnen. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Kirsten og Jørgen Kragh på hhv. 69 og 74 år kommer fra Låsby og er forældre til Lars Kragh på 42, som bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Søndag morgen har der været enkelte henvendelser, men de tre personer er endnu ikke fundet, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.

Ekstra Bladet talte i går med politiinspektør Jan Andersen om efterlysningen.

- Pårørende er bekymret for, hvor deres forældre og bror er henne. Nu har vi så valgt at gå ud og spørge befolkningen om hjælp, siger Jan Andersen fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Familien er bekymret
- Vi får henvendelsen fra et familiemedlem på et tidspunkt tidligt i morges, om at de ikke kan finde deres familie, og det tager vi selvfølgelig alvorligt.

Der er dog intet på nuværende tidspunkt, der tyder på en forbrydelse, oplyser Jan Andersen.

- Vi håber på, at man bare er kørt og ikke har underrettet familien om, hvor man er kørt hen.

Set i bil tidligere
Ud over de tre efterlyste personer har politiet også efterlyst en bil, som de er blevet set i tidligere på dagen ved Limfjorden. Der er tale om en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671.

Hvis du ser eller hører om de pågældende eller bilen, hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig på telefon 87 31 14 48 eller til nærmeste politi på 114.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+