Mystisk knivstikkeri: Offer husker intet

Nordjyllands Politi har nu afhørt den 24-årige mand, som blev stukket med kniv den 17. april

Den 24-årige mand blev fundet liggende ved sin cykel natten til søndag den 17. april. (Foto: Rene Schütze)
Den 24-årige mand blev fundet liggende ved sin cykel natten til søndag den 17. april. (Foto: Rene Schütze)

Efter to uger i koma har Nordjyllands Politi nu afhørt den 24-årige mand, som blev stukket med kniv i Nørresundby natten til søndag den 17. april.

Politiet er dog fortsat på bar bund i sagen, da manden intet husker fra episoden.

- Han husker slet ikke, hvad der er sket. Så derfor bringer det os ikke videre i efterforskningen, siger politikommissær Lars Nørskov fra Nordjyllands Politi ifølge TV2 Nord.

Den 24-årige mand blev fundet liggende ved siden af sin cykel på stien under Limfjordbroen mod Strandgade i Nørresundby omkring klokken 03.30 den 17. april.

Knivoffer i bedring

Først troede politiet, at han var væltet på cykel, men da han blev undersøgt på Aalborg Universitetshospital konstaterede man, at der var tale om et knivstik.

- Vi har brugt meget tid på at undersøge, om der kunne være tale om et uheld. Men vi er stærkt overbeviste om, at der er tale om et knivstik, har Lars Nørskov tidligere sagt om sagen.

Politiet søger vidner til knivoverfald i Nørresundby

Utydelige overvågningsbilleder viser, at den 24-årige vælter på sin cykel, men politiet har ikke været i stand til at se, hvad der derefter skete, ligesom ingen vidner har set noget.

Den 24-årige havde forinden holdt fest i sin lejlighed i Aalborg. I løbet af natten fortsatte festen i Jomfru Ane Gade, hvor han på et tidspunkt brød op med selskabet og tog cyklen hjem.

Mand i livsfare efter knivstikkeri

Den 24-årige husker ikke andet, end at han steg på cyklen.

Nordjyllands Politi har kun fået to yderligere henvendelser, siden de for en uge siden igen efterlyste vidner. Politiet opfordrer derfor alle, der har krydset Limfjordsbroen i tidsrummet 02.30-04.00 natten til søndag den 17. april, til at henvende sig.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.