Annonce:
Annonce:

Mystisk politiaktion: Derfor blev bus tilbageholdt i flere timer

Et større pillefund var grunden til at politi og toldvæsen tirsdag aften tilbageholdt en bus fra firmaet FlixBus i flere timer

En bus fra selskabet Flixbus bliver tirsdag aften tilbageholdt i Nørre Alslev. Video: Local Eyes.
Annonce:
Følg Krimi

Indholdet af en 49-årig mands kuffert var grunden til at en bus fra firmaet FlixBus tirsdag aften blev tilbageholdt og undersøgt i flere timer.

I mandens kuffert fandt politiet og toldere nemlig et større parti ulovlige piller, som politiet mener, at manden ville smugle ind i Danmark med henblik på videresalg.

Se mere video på localeyes.dk

Den 49-årige mand, der har udenlandsk pas, blev anholdt og fremstilles senere i dag i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Kufferten med det ulovlige indhold blev fundet i bussens bagagerum under en koordineret indsats mellem Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi og toldvæsnet.

Mand anholdt: Bus tilbageholdt i flere timer

Ifølge vicepolitiinspektør Anton Havegård er der formentlig tale om beroligende og receptpligtig medicin. 

- Vi kan jo godt se, hvad der står på pakkerne, men vi skal have det testet af nogle kemikere, så vi er helt sikre. Jeg kan i hvert fald sige, at det er nogle piller, man i hvert fald ikke kan føre ind i Danmark og slet ikke i den mængde, siger Anton Havegård.

Flixbussen, der var fuld af passagerer fra Berlin, blev stoppet klokken 16.00 tirsdag eftermiddag. Først klokken 21 fik bussen lov til at køre videre - dog uden den 49-årige passager og hans kuffert.

Ifølge vicepolitiinspektøren forventer politiet svar på pillernes endelige indhold om nogle uger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: