Mystisk politiaktion i Køge: 'Vi har hunde ude at søge efter mulige spor'

Før middag undersøgte Midt- og Vestsjællands Politi motorvejsstrækning syd for Køge uden at ville fortælle, hvad undersøgelsen gik ud på. Sidst på eftermiddagen er en undersøgelse i sving på Parkvej i Køge

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Midt- og Vestsjællands Politi er onsdag sidst på eftermiddagen massivt til stede på Parkvej i Køge, hvor hundeførere er i færd med at undersøge et område.

Det bekræfter vagtchef Henrik Olesen over for Ekstra Bladet.

- Vi har hunde ude at søge efter mulige spor. Det er alt, hvad jeg kan sige lige nu, siger Henrik Olesen til Ekstra Bladet.

Tidligere onsdag spærrede Midt- og Vestsjællands Politi Sydmotorvejen mellem Herfølge og Lellinge syd for Køge. I en time undersøgte politiet strækningen, uden at man ville orientere offentligheden om, hvad aktionen handlede om.

Det skete på Twitter:

- Sydmotorvejen: Politiet arbejder på stedet i en sag. Vi ønsker ikke at oplyse yderligere om, hvad vi leder efter, lød det på Twitter.

Og til sn.dk sagde pressetalsmand Carsten Andersen:

- Vi kan ikke sige en lyd om, hvad vi leder efter nu, og vi forventer heller ikke, at vi kan sige noget senere. Vi håber snart, at det er overstået, for det generer selvfølgelig trafikken.

Afspærringen af motorvejen blev ophævet klokken 11.

Henrik Olesen ønsker ikke at forholde sig til, om der er sammenhæng mellem politiaktionen på motorvejen og eftermiddagens undersøgelse på Parkvej i Køge.