Mystisk sag: Mand kidnappet

Har været forsvundet i knap to uger i sag, der angiveligt trækker tråde til kriminelt opgør

Ved du noget om sagen, så tip os her

En yngre mand har gennem de sidste knap to uger været forsvundet. Kilder med indsigt i sagen fortæller, at manden har været kidnappet og i går blev fundet i god behold.

Kidnapperne menes at være personer med tilknytning til bandemiljøet i København.

Sagen trækker angiveligt tråde til et opgør i det kriminelle miljø, hvor man kan have mistænkt den yngre mand for at have snydt kidnapperne - eller folk i kredsen omkring dem - i en sag om narko eller hash.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal der i forbindelse med kidnapningen være optaget en video.

Tre personer fra det kriminelle miljø i København blev i går anholdt.

De er sigtet for i forening med flere andre uidentificerede mænd at have frihedsberøvet og udøvet grov vold og afpresning mod en manden, som blev frihedsberøvet på gaden i Brønshøj 7. juli

Han blev lokaliseret på en landejendom på Midtsjælland i går.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

- Det er en alvorlig og grov sag, som vi har haft en intens efterforskning af for at finde den frihedsberøvede mand. Det lykkedes heldigvis i går. Vi udelukker ikke flere anholdelser i sagen, så vi kan desværre ikke gå i yderligere detaljer på nuværende tidspunkt, siger leder af Afdeling for organiseret kriminalitet, vicepolitiinspektør Knud Hvass.

De tre mænd på henholdsvis 24, 24 og 25 år bliver fredag ved middagstid fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg.