Annonce:
Annonce:

Nabo anede uråd: Politiet gjorde makabert fund i Roberts hjem

- Jeg er ikke sindssyg, mener Robert Kuefler, der boede sammen med ligene af sin mor og tvillingebror

Annonce:
Følg Krimi

Det var en nabo der anede uråd, fordi plænen foran Kuefler familiens hus, i Minneapolis-forstaden White Bear, ikke var blevet slået i umindelige tider og det var lang tid siden, at han havde set aktivitet i huset.

Han kontaktede politiet, der gjorde et makabert fund i det lille hus. Her boede 60-årige Robert James Kuefler med ligene af sin 94-årige mor og sin tvillingebror. Det meddeler ABC7

Sagen er fra september 2016, men er først nu kommet i offentlighedens lys. Robert Kueflers mor var død i 2015. Hans tvillingebror nogle måneder tidligere. Ifølge politiet var begge døde af naturlige årsager. Moderens lig var råddent og skeletteret, mens tvillingebroderens lig var mumificeret.

I et interview med nyhedsbureauet AP forklarer Robert Kuefler, hvorfor han ikke kontaktede myndighederne i forbindelse med de to dødsfald:

- Jeg så min mor dø. Hun havde altid ønsket at dø hjemme. Jeg var traumatiseret. Hvad ville du selv gøre? Folk tror at jeg er en galning, men det er jeg ikke. Jeg elskede min mor og min tvillingebror højt, forklarer Robert Kuefler, der arbejder som renovationsmedarbejder.

Robert Kuefler har tilsyneladende ikke rørt hverken sin mors, eller sin tvillingebrors bankkonti og han er udelukkende sigtet for usømmelig omgang med lig.

- Roberts handlinger er i strid med loven, men vi håber retten finder en god løsning, fortæller den lokale politichef, Dale Hager, til AP.

Robert Kuefler har ikke tidligere været i konflikt med loven.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: