Nabo: Kuffertmanden tilbød mig sex med dræbt kvinde

Den 31-årige syrer, der sidder tiltalt for drab og voldtægt, inviterede en nabo indenfor, efter han havde kvalt sin 48-årige logerende

Ghiath Eddin Sukkar har erkendt, at han kvalte sin 48-årige logerende - men han nægter drab. (Tegning: Jørgen Bitsch)
Ghiath Eddin Sukkar har erkendt, at han kvalte sin 48-årige logerende - men han nægter drab. (Tegning: Jørgen Bitsch)

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): En nabo til den 31-årige Ghiath Eddin Sukkar blev mødt af et skræmmende syn, da han 27. juli sidste år blev inviteret ind til sin nabo i Lyngby.

På soveværelsesgulvet lå nemlig liget af en halvnøgen 48-årig kvinde, som naboen forinden havde hørt skrige højt.

- Hun havde kun en sort t-shirt på. Jeg havde set hende før, forklarede naboen, der oprindeligt er fra Iran, i retten.

- Han sagde til mig, at hvis jeg ville, kunne jeg have sex med hende, forklarede han videre.

Da han spurgte sin syriske nabo, som han desuden kendte fra en sprogskole i Hellerup, om kvinden var levende eller død, lød svaret: 'Hun er virkelig død'.

- Jeg sagde, han skulle ringe til politiet, for måske hun kunne hjælpes. Men det afviste han at gøre. Han bad mig også hjælpe ham om. Jeg mener, han sagde noget om at kaste hende et sted. Men jeg kom væk derfra, forklarede naboen.

Sukkar har af pressen fået tilnavnet ’udlejeren fra helvede’. Han sidder tiltalt for to voldtægter og et drab på tre kvinder, som har boet hos ham. (Tegning: Jørgen Bitsch) Krimi Kuffertmanden: Derfor kvalte jeg Carla

Ghiath Eddin Sukkar er tiltalt for at have kvalt den 48-årige italiener Giancarla Coppi, have smidt hende i en kuffert og dumpet hendes lig. Det blev fundet to dage senere ved en offentlig sti et andet sted i Lyngby.

Den 31-årige mand har i retten erkendt, at det var ham, der slog Giancarla Coppi ihjel, men han nægter, at det var hans hensigt. I stedet påstår han, at der var tale om vold med døden til følge.

- Jeg blev bange og tog fat om hendes hals helt ubevidst. Jeg hørte, at hun ikke skreg så højt længere. Jeg fjernede hånden, fordi jeg var bange for, at hun skulle dø. Jeg plejer at kunne holde vejret et minut. Jeg holdt kun om hendes hals i op mod 30 sekunder, forklarede Ghiat Eddin Sukkar i retten og tilføjede:

- Jeg havde ikke regnet med, at hun ville dø så hurtigt.

Den 31-årige er blevet afhørt om det første forhold om voldtægt. (Privatfoto) Krimi 'Kuffertmanden' om voldtægtsoffer: Hun var mere end bare en kæreste

Den 31-årige tiltalte i retten i Lyngby i dag. (Tegning: Jørgen Bitsch) Krimi Tiltale: Sådan truede 'kuffertmanden' offer til tavshed

Ghiath Eddin Sukkar er også tiltalt for to voldtægter - ligeledes af logerende, som boede hos ham i lejligheden på Melagervej. Begge nægtes pure af den 31-årige mand.

De to kvinder - en 29-årig dansk kvinde og en filippinsk au pair-pige - blev overvåget af Sukkar, som havde installeret et kamera på det værelse, han lejede ud.

Den 29-årige kvinde har forklaret, at hun boede i lejligheden i cirka to måneder, da han tvang sig til samleje med en kniv. Ifølge den 31-årige tiltalte var der dog tale om et gensidigt forhold.

- Hun var næsten en kæreste for mig. Vi havde sex næsten fem gange, indtil hun ikke kunne betale sin husleje og blev en helt anden, sagde Sukkar, da han blev afhørt i sidste uge.

Ghiath Eddin Sukkar er tiltalt for drab og to voldtægter. Han nægter sig skyldig. Fotoet er brugt i forbindelse med en annonce om udlejning af værelse. Foto: Privat Krimi Tiltalt for drab og voldtægter: Kuffertmanden risikerer forvaring

Den 31-årige tiltalte i retten i Lyngby i dag. (Tegning: Jørgen Bitsch) Krimi Kuffertdrabet: Derfor døde 48-årig italiensk kvinde

1 af 2 Ghiath Eddin Sukkar har erkendt, at han kvalte sin 48-årige logerende - men han nægter drab. (Privatfoto)
2 af 2 Ghiath Eddin Sukkar har erkendt, at han kvalte sin 48-årige logerende - men han nægter drab. (Tegning: Jørgen Bitsch)