Nabo til savnet kvinde: Hun sang for sin søn

Anita Nielsen er rystet over, at den 33-årige Christina Hougaard ikke er set siden 27. maj

Da Anita Nielsen flyttede ind, følte hun sig godt taget imod af sin nabo, som nu er forsvundet. Se interviewet med hende her. (Video: Ernst van Norde)

Anita Nielsen bankede forsigtigt på ind til naboen Christina Hougaard, da Ekstra Bladet i dag besøgte Skjoldgården i Holstebro, men siden 26. maj har ingen åbnet døren på 2. sal.

- Det er meget foruroligende, at hun ikke er set i en måned. Jeg har flere gange været ovre for at banke på, men ingen har jo åbnet. Jeg håber rigtig meget på, at hun bare er rejst et eller andet sted hen, siger Anita Nielsen til Ekstra Bladet.

Hun flyttede ind i Skjoldgården den 1. april og blev taget rigtig godt i mod af den 33-årige alenemor.

- Hun kom og bød velkommen og fortalte, at hun boede inde ved siden af, fortæller Anita Nielsen.

Hun beskriver ellers Christina Hougaard som en sød og rar kvinde, der passede sig selv og sin lille et-årige søn Elias.

- Jeg kunne tit høre, at hun sang børnesange for sin søn. Det lød ikke så godt, men det var sødt at høre, når sønnen grinte af det, fortæller Anita Nielsen.

Hun havde et godt naboskab med den efterlyste kvinde, men de besøgte ikke hinanden privat.

- Vi talte sammen, når vi mødtes i trappeopgangen, bl.a. om børn, forsi vi begge havde små sønner, men ellers kendte jeg hende ikke, fortæller Anita Nielsen.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste i går Christina Hougaard og hendes søn Elias samt eksmanden Adam Hougaard.

- Jeg har aldrig set nogen mand inde ved hende, så ham kender jeg ikke noget til, siger Anita Nielsen.

Pårørende alarmerede politiet
Politiet blev alarmeret, da pårørende til den 33-årige forsvundne mor blev bekymret over den manglende kontakt.

Også den et-årige drengs vuggestue havde bekymret sig over, at barnet pludselig ikke blev afleveret længere, oplyser politiet til Ekstra Bladet.

- Det virker meget underligt, at hun pludselig bare ikke afleverer sit barn der, siger Anita Nielsen.

Ifølge oplysninger på de sociale medier og informationer til Ekstra Bladet færdes både Christina Hougaard og Adam Hougaard i kristent-religiøse kredse, men det var ifølge Anita Nielsen ikke noget hun skiltede med.

- Hun talte måske lidt pænere end de fleste, men ellers kender jeg ikke til hendes kristne side.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at man ikke kan udelukke, at de er taget til Afrika, da eksmanden tidligere har missioneret i Uganda.

- Jeg synes deres forsvinden virker meget underlig, men jeg håber da, at de bare er taget afsted uden at sige det til nogen, siger Anita Nielsen.

Politiet har undersøgt den 33-årige mors lejlighed i Holstebro efter, at hun blev meldt savnet, men politiet ønsker ikke at oplyse, om lejligheden, der i øvrigt ikke er plomberet, bærer præg af, at familien er rejst ud af landet.

- Politiet har været her et par gange. Første gang nogle dage efter, at hun sidst var blevet set, og så i går, efter at de offentliggjorde efterlysningen, fortæller Anita Nielsen.

Kvindens eksmand kendes flere steder som Anders og ikke Adam. Politiet bekræfter, at manden tidligere har heddet Anders.

Midt- og Vestjyllands Politi vil gerne have hjælp til at finde Christina Hougaard og hendes søn Elias. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi Krimi Forsvundet i 33 dage: Mystik om forsvundet familie

Har du set Christina Hougaard, Adam/Anders Hougaard eller den sorte Toyota Aygo, så kontakt venligst Midt- og Vestjyllands Politis Servicecenter på tlf.: 114

1 af 3 Christina Hougaard og sønnen Elias er ikke set siden den 26. maj. Privatfoto
2 af 3 Anita Nielsen har flere gange været over for at banke på døren ind til Christina Hougaard, men i over en måned har ingen åbnet. Foto: Ernst van Norde
3 af 3 Anita Nielsen er chokeret over, at naboen Christina Hougaard har været forsvundet i over en måned. Foto: Ernst van Norde