Naboer og venner mindes dræbt familie: 'I lever videre i vore hjerter'

Vores hjerter er knuste, skriver naboer til det dræbte ægtepar og ældste søn

Naboer og venner mindes dræbt familie: 'I lever videre i vore hjerter'

Her kan du se de mange blomster og breve ved gården, (Video: Rene Schütze)

Folk på egnen omkring landsbyen Gandrup nordøst for Aalborg er chokerede efter drabene onsdag på en 64-årig mand, hans 54-årige kone og parrets ældste søn på 22 år. En yngre bror på 19 år blev onsdag anholdt,  sigtet og fængslet for det tredobbelte drab.

Mange venner har i løbet af torsdag været forbi familiens gård for at lægge blomster og tænde lys. Ejendommen er stadig afspærret med politiets markeringsbånd, mens kriminalteknikere fortsat undersøger drabsstedet.

Søde dejlige jer

Flere har også lagt skriftlige hilsner. 'I lever videre i vore hjerter'. En anden skriver 'Hvil i fred - jeg forstår det ikke'. Og 'Verdens bedste naboer og venner. Vores hjerter er knuste - vi vil altid mindes jer'. Og 'Søde dejlige jer'.

Ekstra Bladet mødte torsdag eftermiddag foran blomsterne i grøftekanten en gammel skolekammerat til den dræbte 22-årige, som stod som forstenet  og lod tankerne gå tilbage.

Venner om drabssigtet 19-årig: Han er en pissegod fyr

Psykolog: Trippel-drabsmand kan være psykotisk

Vi var stadig venner

- Jeg gik i skole med ham. Vi var stadig venner og så hinanden, fortalte han stille og chokeret.

Det var den 54-årige kvinde, der om natten ringede til alarmcentralen og tryglede politiet om hjælp, fordi hendes mand og 19-årige søn sloges. Mens hun talte i telefonen, blev hun myrdet. Det blev afsløret i det lukkede grundlovsforhør onsdag, hvor anklager Peter Rask refererede fra den båndede samtale.

Drabssigtet er arbejdsløs: Mistede læreplads i sidste uge

Dræbt under alarmopkald

'Det er helt galt. De er oppe at slås. I må komme', lød det fra kvinden, mens en stemme i baggrunden råbte: 'Det er falsk alarm'.

Derpå lød der et skrig - og der blev stille. Det eneste, der efterfølgende var hørligt på båndet, var en svag stønnen fra den 54-årige kvinde.

Da politiet kort efter sparkede døren ind, fandt de kvindens lig i soveværelset. Den stadigt tændte mobiltelefon lå i sengetøjet ved hendes højre hånd.