Annonce:
Annonce:

Nægter voldtægt på 19-årig i gangtunnel

Meldte sig selv, da han så video på forsiden af ekstrabladet.dk

Annonce:
Følg Krimi

Foto fjernet

En 25-årig dansk mand nægter sig skyldig i voldtægt på en 19-årig kvinde i en gangtunnel på Blegdamsvej i København søndag den 7. juni.

Han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Københavns dommervagt, hvor politiet krævede ham varetægtsfængslet. Retsmødet fandt sted for lukkede døre, og den 25-årige blev varetægtsfængslet i 27 dage..

Den 25-årige meldte sig selv til politiet klokken 16.55 i går, efter at han havde set sig selv på forsiden af ekstrabladet.dk, hvor politiet offentliggjorde en overvågningsvideo fra bus linje 3A.

Han mødte selv op på Station City på Halmtorvet.

Yngre mand melder sig selv i sag om tunnel-voldtægt

Annonce:

Ifølge sigtelsen tvang han den 19-årige med sig fra bussen og ned i gangtunnellen, hvor han flåede tøjet af den 19-årige. Han skubbede hende omkuld, så hun slog baghovedet hårdt i væggen, hvorefter han voldtog hende.

Den 25-årige har dog en anden forklaring på episoden og nægter sig skyldig i voldtægt.

Ifølge sigtelsen skete voldtægten cirka klokken 5.45. Den 25-årige og den 19-årige steg begge på bus 3A på Enghavevej og sad ved siden af hinanden under turen til Blegdamsvej, hvor de begge stod af.

Den 25-årige havde på ukendt måde fået fat i den 19-åriges grå tørklæde, som hun forsøgte at få tilbage inden hun, ifølge sin forklaring, blev tvunget ned i gangtunnelen ved Helgesensgade og voldtaget.

Ifølge sigtelsen startede voldtægten med, at den 25-årige under anvendelse af 'vrede ord' fik den 19-årige til at stå af bussen samtidigt med ham og tvang hende ned i gangtunnellen ved Blegdamsvej 80.

Annonce:

Her skubbede han hende forover, så hun slog hovedet kraftigt mod væggen, hvorefter han med 'stor kraft' rev hendes jakke af og buksedragt ned om benene.

Forsvarer Finn Bachmann kærede varetægtsfængslingen til løsladelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: