Nanna: Nu kan jeg endelig komme videre

Voldsmænd anholdt og sigtet: Lettet Nanna Skovmand vil gerne vide sig sikker på, at det er de rigtige, politiet har fanget

Sådan så 23-årige Nanna Skovmand ud efter det voldsomme overfald juleaften. Hun lagde efterfølgende selv billedet på Facebook. privatfoto
Sådan så 23-årige Nanna Skovmand ud efter det voldsomme overfald juleaften. Hun lagde efterfølgende selv billedet på Facebook. privatfoto

- Hvis det er dem, så er jeg ... Ja, jeg ved slet ikke, hvilke følelser jeg skal beskrive det med. Så kan jeg prøve at starte fra, hvor jeg slap, da jeg blev overfaldet.

Det er med stor lettelse, at 23-årige Nanna Skovmand har modtaget nyheden om, at hendes formodede overfaldsmænd nu er anholdt af politiet.

Københavns Politi meldte tidligere i dag ud, at man har anholdt fem personer for voldsepisoden sent juleaften, hvor Nanna Skovmand og hendes jævnaldrende kæreste umotiveret blev slået ned nær deres bopæl på Vesterbro i København.

- Vidste du, at politiet var tæt på at anholde nogle for episoden?

- Overhovedet ikke. Jeg blev ringet op tidligere i dag af politiet, hvor de fortalte, at de har anholdt fire eller fem personer i sagen.

- Jeg er egentlig glad for, at jeg ikke vidste noget om det. Så ville jeg hele tiden skulle gå og håbe, uden at vide, at det var helt sikkert, siger nanna Skovmand til Ekstra Bladet.

Det 23-årige voldsoffer ligner efterhånden sig selv igen efter den afstumpede vold, hvor hun blandt andet blev slået med en kraftig cykellås.

Nanna Skovmand efter overfaldet (Privatfoto) Krimi Nanna: Jeg blev slået ned med kæder juleaften

Hun har dog stadig psykiske men efter overfaldet.

- Jeg har stadig ikke været alene ude om aftenen, og jeg har ikke helt været klar over, hvad der er foregået inde i mig.

- Har du fået bearbejdet episoden?

- Jeg har fået en henvisning til en krisepsykolog, men har ikke været der endnu. Såret er stadig nyt, og jeg har været på smertestillende og lidt ved siden af mig selv. Så der er lige nogle ting, der skal på plads, inden jeg gør det.

- Men jeg kan godt mærke, at der ligger noget og trykker, både en vrede og en tristhed, siger Nanna Skovmand.

Hun forklarer videre, at hun ser frem til at få endelig vished om, at det faktisk er hendes voldsmænd, politiet har anholdt.

- Jeg stoler trygt på politiet og deres arbejde, men selvfølgelig vil jeg gerne se dem på et tidspunkt for at få bekræftet, at det er dem. Også for at få afkræftet mine forestillinger om, hvor farlige og ondskabsfulde de er. Det er jo kun nogle små drenge, trods alt.

Krimi Nanna efter grov julevold: Det handler ikke om hudfarve

Nanna mener også, at de fem anholdte svarer til antallet af voldsmænd fra den aften, hvor hun og kæresten blev slået ned.

Seneste melding fra grundlovsforhøret i Købenahvns Byret er, at kun fire af de fem anholdte bliver sigtet.

En af de anholdte bliver ud over vold også sigtet for trusler, idet han angiveligt truede Nannas kæreste med at stikke ham ned med kniv.

1 af 2 Nanna før overfaldet. Privatfoto
2 af 2 Sådan så 23-årige Nanna Skovmand ud efter det voldsomme overfald juleaften. Hun lagde efterfølgende selv billedet på Facebook. privatfoto