Narko-gangstere gemte masser af amfetamin i skov

Mændene på henholdsvis 22 og 23 år blev tirsdag ved Retten i Esbjerg idømt henholdsvis fire år og fire år og tre måneders fængsel

To narko-gangstere troede angiveligt, at de ikke ville blive opdaget, hvis de gemte deres narko godt af vejen.

Derfor gemte de 1,2 kilo amfetamin i et skovområde på Gastrupvej ved Rødding.

De to mænd blev dog afsløret af politiet og de har nu fået deres straf ved Retten i Esbjerg.

Mændene på henholdsvis 22 og 23 år blev tirsdag ved Retten i Esbjerg idømt henholdsvis fire år og fire år og tre måneders fængsel i forbindelse med en større sag om handel med amfetamin og hash.

Et af forholdene drejede sig om 1,2 kilo amfetamin.

Begge fundet skyldig
De to tiltalte blev blandt andet fundet skyldige i at have placeret og forsøgt at afhente de 1,2 kilo amfetamin i skovområdet i forening.

De to mænd blev anholdt den 1. maj 2017 efter en længerevarende efterforskning og de har været varetægtsfængslet frem til dommen.

Den 22-årige har nægtet sig skyldig, mens den 23-årige har erkendt sig skyldig i en del af forholdene og har forklaret i retten, at han var alene om kriminaliteten.

Senioranklager Rikke Brændgaard-Nielsen fra Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi er ifølge en pressemeddelelse tilfreds med dommen.

- Vi havde nedlagt påstand om straffe på fire et halvt års fængsel, så retten har i store træk fulgt vores påstand.

Vi mener desuden, at dommene er med til at sende et signal om, at den type kriminalitet bliver straffet hårdt, siger anklageren.