Narret til venindesex: 'Hun vidste, at vi var i et lesbisk forhold'

Gayle Newland, som er i retten for at have narret en veninde til sex ved at udgive sig for at være en mand, fastslår, at veninden var fuldstændig klar over, at de havde et lesbisk forhold.

Den anklagede Gayle Newland ses her i selskab med sin far. (Foto: Polfoto/Mercury Press)
Den anklagede Gayle Newland ses her i selskab med sin far. (Foto: Polfoto/Mercury Press)
Følg Krimi

En meget mærkværdig sag er lige nu for retten i Storbritannien. Det drejer sig om Gayle Newland, der er anklaget for en række seksuelle overgreb mod en unavngiven kvinde i 2013, som hun var tæt veninde med.

Newland skulle ifølge anklageskriftet have oprettet en falsk Facebook-profil som manden Kye Fortune, hvorigennem hun havde haft en årelang korrespondance med veninden. Som den falske mand Kye Fortune påstod Newland, at Fortune havde været involveret i et færdselsuheld, som havde efterladt ham med grimme ar.

Da de to endelig skulle mødes, ønskede Kye Fortune derfor at holde sit ansigt skjult og bad den unavngivne kvinde om at dække sine øjne med et blindfold. Derefter havde de to sex, hvor Gayle Newland ifølge anklageskriftet havde brugt en påspændings-dildo.

Havde sex med mand i to år før hun opdagede 'han' var hendes veninde

Gayle Newland benægter anklagerne og siger, at den unavngivne kvinde bad hende om at købe en dildo. Hun beskriver også veninden som 'meget seksuel' og benægter, at hun bad veninden om at have et blindfold på.

- Jeg forventede slet ikke, at vi skulle lave noget. Hun ville have, at jeg skulle røre hende. Det var hende, der bad mig om at gå på nettet og købe påspændings-dildoen, sagde Gayle Newland ifølge The Telegraph i retten torsdag.

Hun fortalte også sin forsvarer, at hun havde været forelsket i veninden.

Madonna i byen med strap-on-dildo

Ifølge den unavngivne kvinde opdagede hun først, at hun var sammen med en kvinde og ikke manden Kye Fortune, da hun fjernede blindfoldet og så Gayle Newland iført en påspændings-dildo.

Men Gayle Newland beskriver et andet handlingsforløb.

- Hun skubbede mig, og jeg faldt ned ad trapperne. Så kravlede hun bare over mig og gik, sagde hun i retten og fortæller, at den unavngivne kvinde efterfølgende spurgte hende, hvordan hun ville forklare påspændings-dildoen, som hun var iført.

- Det var slut. Hun ville ikke have noget med mig at gøre, og hun sagde, at jeg var syg. Hun sagde - 'Har du ladet som om, du var Kye?' Jeg troede, at jeg aldrig skulle se hende igen.

 

Han vil tages med en strap-on

Efter skænderiet fortalte Gayle Newland i retten, at hun kørte hen til en bro, hvor hun overvejede at begå selvmord:

- Jeg ville bare hoppe ud og blive ramt af trafikken. Tanken om ikke at have hende i mit liv var uudholdelig. Jeg ville bare slå mig selv ihjel.

Gayle Newland sprang dog ikke ud fra broen, men kørte hen til en anden, der gik over en flod, hvor hun sprang i vandet. Efterfølgende blev hun reddet af politiet og kom på hospitalet.

I retten blev hun spurgt om, hvorfor hun havde sendt den unavngivne kvinde undskyldende sms'er efter skænderiet.

- Jeg følte, at jeg havde gjort noget forkert. En del af mig troede på hende, da hun sagde, at hun ikke vidste det (at Newland havde udgivet sig for at være mand, red.). Det lyder så dumt, men hvis hun havde sagt, at jeg havde gjort noget galt, ville jeg have undskyldt. Jeg ville have, hun skulle være i mit liv. Jeg ved, hvor svært hun havde det med sin seksualitet.

Da retten spurgte Gayle Newland ind til anklagerne om, at hun skulle have haft den unavngivne kvinde i et blindfold, benægte hun alt:

- Jeg tror, hun gik med på fantasien. Men nej, der var intet, som dækkede hendes øjne. Jeg er helt sikker på, at hun kunne se.

Så er det strap on-uge

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind