Natligt drama på herberg: 34-årig beboer gik amok med kniv

En 56-årig pædagog på et forsorgshjem i Næstved blev natten til tirsdag forsøgt stukket med kniv

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 34-årig hjemløs mand blev natten til tirsdag anholdt efter en episode på et herberg i Næstved, hvor en 56-årig mandlig pædagog, som er ansat til at holde opsyn med herbergets beboere, blev forsøgt overfaldet med en kniv.

Det fortæller anklager Annika Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Det lykkedes imidlertid pædagogen at undgå at blive ramt af kniven, og både pædagogen selv, men også nogle andre ansatte på herberget fik overmandet den 34-årige, som blev holdt fast med magt, indtil politiet ankom kort tid efter.

- Anmeldelsen går på, at personalet blev angrebet. Personalet får selv afværget angrebet og tilbageholder gerningsmanden, til vi kommer frem. Da vi kommer derud, fastholder personalet ham. De har fysisk fat i ham, siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Den 34-årige har endnu ikke afgivet forklaring til politiet. Derfor er det også indtil videre uklart, hvad optakten til epsioden har været. Madnen skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved senere tirsdag. Her vil anklagemyndigheden forsøge at få manden varetægtsfængslet.

Ekstra Bladet erfarer, at det ikke er første gang, at den pågældende beboer har været voldelig. Han er tidligere dømt for en lignende episode.

Politiet fik anmeldelsen klokken 0.44.