Annonce:
Annonce:

Nattelivet er genåbnet: Politiet melder om travlhed

Flere politikredse havde travlt fredag nat, hvor natklubberne igen slog dørene op

Annonce:
Følg Krimi

Første fredag efter genåbningen af det danske natteliv er kommet og gået. Ekstra Bladet har derfor ringet rundt til en række politikredse for at høre, hvordan natten er forløbet.

Tidligt lørdag morgen oplyste Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter, at genåbningen tydeligt kunne mærkes i form af uro og uorden.

Til Ekstra Bladet uddyber vagtchef Søren Strægaard, at der i nattens løb har været 19 sigtelser for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og to sigtelser for vold. 

- Vi har haft travlt i nat, siger vagtchefen og fortæller videre, at det særligt er i Esbjerg og Aabenraa, at travlheden har kunne mærkes. 

- Vi har fået at vide flere gange, at vi er nogle 'fucking betjente', fortæller Søren Strægaard.

Ekstra Bladet var med natten til fredag, da nattelivet genåbnede.

Annonce:

Ekstra travlt
Hos Østjyllands Politi har man ligeledes haft særligt travlt fredag nat, oplyser Christian Riis, der er vagtchef i politikredsen.

- Vi har haft ekstra travlt, fordi der har været flere mennesker i byen, og fordi det er Aarhus Festuge, siger vagtchefen. 

Han fortæller dog, at de sager, der har været i løbet af natten, er i den mildere ende. Lørdag morgen er i alt 13 personer blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

'God stemning'
I Københavnsområdet har man dog ikke noget at klage over, oplyser vagtchefen.

- Der har været mange mennesker i byen i nat. Det skyldes nok, at vejret har været dejligt, folk lige har fået løn, og så at det nok er lidt spændende at komme ud efter så lang tid, hvor der har været lukket ned, fortæller Jesper Frandsen.

Annonce:

- Men det er vores vurdering, at vi er på et niveau, der er sammenligneligt med før corona. Vi har selvfølgelig modtaget anmeldelser, men det har været i småtingsafdelingen, og det har overordnet været en fredelig nat med god stemning, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: