Annonce:
Annonce:

Net-casanova tiltalt igen: Dater kvinder og stjæler deres ting

55-årige Klaus Aarsholm er tidligere dømt for at stjæle penge og værdifulde genstande fra kvinder, han har mødt på netdating-sider. Nu er han tiltalt for at have gjort det igen

Klaus Aarsholm blev i 2012 taget på fersk gerning, da Ekstra Bladet og politiet lokkede ham med på date. (Foto: Jakob Jørgensen)
Klaus Aarsholm blev i 2012 taget på fersk gerning, da Ekstra Bladet og politiet lokkede ham med på date. (Foto: Jakob Jørgensen)
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I ROSKILDE (Ekstra Bladet): Antallet af datingsider på internettet bugner, og flere og flere finder kærligheden bag skærmen.

Men dating-siderne kan også bruges til andre og knap så positive formål. Det vidner sagen mod den 55-årige Klaus Aarsholm, som kører i Retten i Roskilde i dag, i høj grad om.

Aarsholm blev tilbage i 2012 dømt for at stjæle fra og bedrage kvinder, som han havde mødt på forskellige datingsider. I Ekstra Bladet fik han tilnavnet Net-casanovaen, og flere kvinder stod frem og fortalte om svindlerens trick.

Netcasanova fanget - nu er han i spjældet

Nu sidder han igen foran en dommer - igen tiltalt for at stjæle fra kvinder, der troede, de skulle på date med deres nye internetflirt.

Denne gang er han for fem forhold af bedrageri og tyveri - heriblandt af smykker, solbriller, en ipad og en computer fra forskellige kærlighedsflirter fra datingsiderne.

Annonce:

Han nægter sig skyldig.

Stjal smykker for over 150.000 kroner
Tyverierne er ifølge anklageskriftet sket i 2013 og 2014. Klaus Aarsholm har siden 2006 haft adresse i Spanien, og i retten har han forklaret, at han i løbet af de seneste år kun har været i Danmark ganske få gange.

Han er tiltalt for at bedrage fem kvinder, men forklarede, at han kun har mødt to af dem. Han nægtede samtidig at have profiler på dating-sider som Dating.dk og Scor.dk.

Ofre for net-casanova frygter hævn

En af kvinderne har onsdag formiddag vidnet i retten, hvor hun fortalte, at de to lærte hinanden at kende på Dating.dk. Aarsholm udgav sig, ifølge kvinden, for at hedde Klaus Larsen.

- Vi havde i længere tid skrevet på sms og e-mail. Men jeg fandt langsomt ud af, at han havde en falsk identitet. Han løj om sit arbejde, familie og bosted, fortalte kvinden i retten og fortsatte:

Annonce:

- Samtidig opdagede jeg, at der langsomt forsvandt smykker fra mit smykkeskrin. Et armbånd, der har stor affektionsværdi, da jeg har fået det af min mor, guldringe, øreringe og solbriller.

Netcasanova slår til igen

Kvinden var ikke i tvivl om, at Klaus Aarsholm stod bag tyveriet af smykkerne, der vurderes til at have en værdi på cirka 150.000 kroner.

Hun turde ikke mødes med ham, da hun frygtede for, hvad han kunne finde på. Hun afbød derfor kontakten på en sms og meldte ham til politiet.

Selv berettede den 55-årige tiltalte, at han aldrig har været i kvindens hjem.

Stjal guld fra ældre dame
Udover tyveriet af værdier for op mod 150.000 fra en kvinde, er han også tiltalt for at have narret en guldhalskæde fra en 83-årig kvinde ved at udgive sig for at være guldsmed. Han tilbød, ifølge anklageskriftet, kvinden at pudse kæden, som havde en værdi på 15.000 kroner og vendte derefter aldrig tilbage.

Annonce:

En anden kvinde blev frastjålet kongeligt porcelæn og smykker til en værdi af 15.000 kroner, mens en tredje ifølge politiet fik stjålet en iPad til en værdi af 6000 kroner.

Politiet efterlyser netcasanova

I to andre tilfælde er Net-casanovaen tiltalt for bedrageri. En kvinde i Aalborg blev franarret 2000 kroner, fordi den 55-årige, ifølge anklageskriftet, i strid med sandheden påstod, at han var blevet bestjålet og ikke kunne komme hjem til Sjælland.

En anden fik stjålet sin computer, da den 55-årige angiveligt tilbød, at hans ven kunne reparere den, ligesom kvinden gav ham 2000 kroner til 'billige byggematerialer', som han påstod at kunne skaffe gennem en ven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: