Annonce:
Annonce:

Ni års fængsel: Solgte 13 kilo kokain

En 21-årig mand er blevet idømt ni års fængsel og udvisning for narkosalg

Annonce:
Følg Krimi

Normalvis er det heste og halm, man opbevarer i en staldbygning.

Så da Østjyllands Politi i marts sidste år fandt både MDMA, kokain og hash i en staldbygning syd for Aarhus, kan man forestille sig overraskelsen.

På baggrund af et tip aflagde politiet landejendommen et visit, hvor staldbygningen, der var udlejet til en 21-årig mand, blev ransaget. Her fandt man med hjælp fra narkohunde frem til et kilo MDMA, nogle hundrede gram kokain og hash.

Selvsamme 21-årige lejer blev tirsdag idømt ni års fængsel og udvisning for narkosalg ved Retten i Aarhus. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ud over stofferne fandt man emballage til indpakning af en større mængde kokain.

På stedet stødte politiet ved et tilfælde på den 21-årige mand, som blev anholdt og siden varetægtsfængslet.

Fandt 300.000 kroner
Ved en ransagning af den 21-åriges lejlighed i Viby gjorde politiet flere fund. I et pengeskab fandt de lidt over 300.000 kroner, som blev beslaglagt.

- Retten var enig i anklagemyndighedens vurdering af, at den 21-årige har haft en betydelig rolle og altså ikke har været en lille fisk i forhold til narkohandlen, lyder det fra specialanklager Dorthe Lysgaard i pressemeddelelsen.

Baseret på emballagen og kontanterne, som politiet fandt, var vurderingen, at den 21-årige har solgt mindst 13 kilo kokain og et kilo MDMA, og det var primært det, der udløste den lange fængselsstraf.

Den 21-årige mand er afghansk statsborger, og udvisningsdommen betyder, at han har indrejseforbud i 12 år.

Han udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Rockerklubben Satudarah rykker ind på Amager med den prominente rocker Svend 'Svin' i spidsen. Hells Angels har ellers siddet tungt på øen i årtier. Hør mere i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: